Publiceringsdatum: 2011-04-11

Dagens Media anordnade konferensen ”iPad Media Outlook” på Bygget Konferens i Stockholm den 11 april 2011. Förutom Carismar Softwares representant stod en rad olika talare på programmet, bland annat från Absolut Vodka, IBM och Volkswagen.

iPad Media Outlook
iPad Media Outlook
Från Carismar var vd Johan Carlmark inbjuden för att tala om de tekniska möjligheterna och begränsningarna med iPad och andra surfplattor. Johan gav en grundläggande presentation av teknik, utvecklingsspråk samt utvecklingsmiljö och beskrev sedan exempel på varför olika applikationer blir nekade av AppStore.

Programmet för iPad Media Outlook:

Välkommen till iPad Media Outlook

Efter den stora iPad-hajpen som rådde under 2010 är det nu dags att fokusera på hur du använder iPaden för att generera affärsnytta. Mediehusen lanserar i snabb takt iPad-versioner av sina tidningar och magasin vilket innebär nya format och möjligheter för annonsering. Företag skapar appar för att marknadsföra sig själva och sina produkter.

Men frågetecknen är fortfarande många. Vilket genomslag kommer iPaden ha när hajpen har lagt sig? Vilken nytta genererar en annonskampanj i en iPad-tidning jämfört med traditionella kanaler? Vilka tekniska möjligheter finns det att skapa kreativa annonser och användarvänliga appar?

iPad Media Outlook erbjuder dig chansen att lyssna på de som redan i detta tidiga skede ligger i framkant. Du får ta del av de senaste trenderna kring iPad och vad detta innebär för medieköp, marknadsföring och mediehusens framtid. Du får även ta del av praktiska erfarenheter från både svenska och internationella företag som varit tidigt ute med kommunikation genom iPad. Dessutom får du chansen att diskutera dessa frågor både med dina branschkollegor och med experter under interaktiva föreläsningar.

http://www.talentumevents.se/events/ipad/article549473.ece
Se även
Vårdanalys - Carismar Software

Vårdanalys

Carismar Software fick i uppdrag att bygga och utveckla en ny hemsida åt myndigheten Vårdanalys. Hemsidan är byggd i HTML samt CSS, medan hosting o... Läs mer >>
Microsoft Certified Partner Professional and Techn

Microsoft Certified Partner

Som Microsoft Certified Partner utvecklar vi primärt i Microsofts miljö Visual Studio och med utvecklingsspråket ASP.NET C#. Certifieringen är en d... Läs mer >>
Artikelfiler: