Publiceringsdatum: 2011-10-03

Nu finns Villaägarna äntligen som app. För Android-användare finns den att ladda ned på Android Market och för iPhone-användare på AppStore. Appen är gratis så det är bara att testa!


VillaÄgarna iPhone och Android Applikation
VillaÄgarna iPhone och Android Applikation


Villaägarna vill öka sin synlighet och samtidigt göra tjänsterna mer tillgängliga för medlemmar. Som ett led i detta anlitade Villaägarna Carismar Software för att utveckla och lansera sin mobila satsning. För att täcka en stor del av Sveriges befolkning lanserades både en Android- och en iPhone-applikation. Med dessa lanseringar vänder sig Villaägarna till över 2 miljoner smartphone-användare.

Applikationerna är öppna för alla och det krävs inte medlemskap i Villaägarna för att komma igång med dem. Vissa funktioner är dock låsta – exempelvis krävs medlemskap för att kunna ta del av någon av Villaägarnas tusentals rabatter. Om du ännu inte utnyttjat chansen kan du ansöka om medlemskap direkt i appen för 380 kr/år.

Är du redan medlem så kan du använda applikationen för att se och utnyttja Villaägarnas alla medlemsförmåner. Du kan både lista dina erbjudanden och se på karta var de finns.

Klicka här för länk till applikationen på AppStore

Klicka här för länk till applikationen på Android Market

För ytterligare information eller kontakt:

VD - Johan Carlmark Direkt: +46 (0)70 7266514 Växel: +46 (0)8-52292261
E-post: info@carismar.com

Klicka här för kontaktformulär
Se även
SDh Svensk Distanshandel

Business Partners – Svensk Distanshandel

Carismar Software är ny Business Partner med Svensk Distanshandel (SDh). För att kunna bli Business Partner med SDh krävs att bolaget har en ekonom... Läs mer >>
Hauterfly

Hauterfly – ny iPhone-app om mode

Nu lanserar Carismar iPhone-applikationen Hauterfly, som är byggd på uppdrag av Efsane Uyar. Applikationens syfte är att ge dagliga modetips till m... Läs mer >>