15 års erfarenhet

Carismar Agency

Med över 15 års erfarenhet som ledande digital byrå, har vi på Carismar Agency en passion för att omvandla e-handel till en extraordinär upplevelse. Vi har hjälpt kunder inom e-handel som tex Bubbleroom, Zoovillage, Inrego, Bonnier, Åhléns, Motostar, ATV huset, KA YO, Tidningskungen, Porsche, Max Gaming, Penstore, Maze interiör, El-cykelkompaniet, TCM Cykel, Top Formula med flera.  

Vår framgång ligger i vår förmåga att leverera högsta kvalitet inom design, strategi och utveckling. Vi strävar efter att alltid överträffa dina förväntningar och skapa unika lösningar som sätter din affär i rampljuset.  

När du väljer Carismar Agency, väljer du också innovation och framtidens teknik. Vår egenutvecklade accelerator till Geins, är en kraftfull motor som driver våra kunders e-handelsframgångar. Vi anpassar oss också smidigt till andra plattformar för att uppfylla dina specifika behov. 

Vår långsiktiga vision är att vara din pålitliga partner och mentor genom hela e-handelsresan. Vi investerar i din framgång och ser till att du inte bara når dina mål utan överträffar dem.

“Vi utvärderade en hel del e-handelsplattformar och till slut föll valet på Carismar. Carismar var den enda leverantören som hade de komponenter vi var ute efter och det känns skönt att kunna ha allting samlat på ett och samma ställe.

Pontus Jönsson, E-commerce Manager på Motostar

Kontakta oss

Har du frågor beträffande produkt, priser eller någonting annat om Carismar, kontakta:

Johan Carlmark Founder / Managing Director Mobil: 070 726 69 84