CARISMAR COMMERCE

E-handelsplattformen som förenklar den digitala handeln

Carismar Commerce är komplett med PIM, WMS, CMS och CRM. Med teknik och funktionalitet utvecklad av och tillsammans med Sveriges ledande e-handelsaktörer är det plattformen som skalar obehindrat och växer med er organisation.

CARISMAR COMMERCE PIM

Designat för att hantera stora mängder SKU’s och marknadsplatser

Med Carismar’s inbyggda PIM får ni ett system där ni kan hantera allt som berör produkter, kampanjer och mycket mer. Med några få klick skapar ni produktfokuserade kundresor och kan möta era köpare där de befinner sig.

CARISMAR COMMERCE CMS

Ett CMS byggt för e-handel och varumärkesupplevelser

Carismar’s inbyggda CMS har ett särskilt SEO-stöd och är utvecklat tillsammans med fler av Sveriges marknadsavdelningar. Funktionaliteten och låter er kombinera säljande produktlistningar med varumärkesdesign utan att skriva html.

CARISMAR COMMERCE WMS

Ett automatiserat lagerhanteringssystem som effektiviserar organisationen

Carismar Commerce’s inbyggda WMS är ett lagerhanteringssystem anpassat särskilt för de som administrerar allt kring lager-och leveranshantering.

CARISMAR COMMERCE CRM

Ett komplett CRM som hjälper er förbättra och vårda kundrelationer

Carismar’s inbyggda CRM har funktioner som låter er förbättra och vårda kundrelationer. Med Carismar’s CRM får ni en 360 graders vy över samtliga kundrelationer.

API FIRST - HEADLESS - SAAS

Välj hur ni vill att er e-handel ska fungera, upplevas och utvecklas med Carismar’s öppna API

Carismar Commerce är komplett out the box men samtliga delar i systemet (PIM, WMS, CRM och CMS) kan bytas ut vid behov. Carismars öppna APIer ger er total frihet att kunna forma er e-handelskanal efter er organisation och utmaningar.

Genom åren har vi utvecklat Carismar Commerce i samarbete med alltifrån mindre aktörer till marknadsledande e-handelspionjärer

Letar du ny e-handelsleverantör?

Via en presentation och demo av systemet får du lära dig mer om Carismar Commerce och hur plattformen kan skala er verksamhet