CMS E-handel

Skapa attraktivt innehåll som bygger varumärke utan att kunna koda

Tre sekunder, så lång tid har ni på er att fånga besökarnas uppmärksamhet. För att ni ska lyckas med det har vi byggt ett Content Management System (CMS) som ger marknadsavdelning kreativt.

Det krävs inga kodkunskaper, allt bli responsivt och ni riskerar aldrig att kunna förstöra något eller rentav få webshopen att krascha.

En kund som är väldigt bra på att skapa inspirerande innehåll är Bubbleroom. Allt du ser i deras webshop är skapat i vårt CMS.

cms

Ge marknadsavdelningen kreativ frihet

Ta del av möjligheterna att skapa innehåll som inspirerar besökarna, förhöjer köpupplevelsen och stärker varumärket.

Fyll i formuläret så får du unik produktinformation om CMS

Jag säljer primärt till:

Uppskattade CMS-funktioner

Koppla ihop med andra

Det finns många tekniska lösningar som hjälper till att förbättra köpupplevelsen. Kom snabbt och enkelt igång med tjänster som Nosto, Floxbox, och Youtube.

Hantera och planera

Skapa unikt content för mobil/desktop. Förhandsgranska ett angivet klockslag, publicera direkt eller bygg upp en förinställd kalender.

Bildskalning

Vi handlar med våra ögon. Förbättra köpupplevelsen med högupplöst bildkvalité och formatering till Googles nya rekommenderade bildformat WebP.

Kontakta Johan

Partners som är bra på innehåll och analys

“Att ha möjligheten att skapa flexibelt och attraktivt innehåll är väldigt viktigt för oss som arbetar mycket med att inspirera våra kunder.”

- Ville Kangasmuukko, VD Bubbleroom

Nästa generations headless SaaS e‑handelsplattform