CMS E-handel

Skapa enkelt snyggt innehåll som bygger varumärke utan att kunna koda

Tre sekunder, så lång tid har ni på er att fånga besökarnas uppmärksamhet. För att ni ska lyckas med det har vi byggt ett Content Management System (CMS) som ger marknadsavdelning kreativtutrymme på alla marknader.

Eftersom det inte finns några krav på att kunna koda riskerar ni heller aldrig att kunna förstöra något annat i webshopen.

En kompis som är väldigt bra på att skapa inspirerande innehåll är Bubbleroom. Allt du ser i deras webshop är skapat i vårt CMS.

CMS

Uppskattade CMS-funktioner

Startsidan

Startsidan, det stora skyltfönstret. Välj om ni vill visa upp bästsäljare, nya produkter, Nostofeed, Instagramflödet eller varför inte en YouTubefilm. Det är bara er fantasi som sätter gränserna.

Landningssidor

Skapa responsiva landningssidor med hjälp vår drag-n-drop editor. Modifiera text, bilder, pris och layout. Perfekt för kampanjer och nya produktsläpp.

Kategori- och produktsidor

Skapa en unik design på era kategorisidor eller varför inte göra unika produktsidor för era ”carry over”-produkter.

Hantera och planera

Förhandsgranska, publicera direkt eller bygg upp en förinställd julkalender med nytt innehåll varje dag och gå på semester.

Målgruppsanpassade funktioner

Vi försöker tänka på allt, men ni kanske har massa bra idéer som ni vill förverkliga. Inga problem, då utvecklar vi målgruppsanpassade "block" till er.

Kontakta Kristian

Partners som är bra på innehåll och analys

“Att ha ett enkelt CMS är viktigt för oss som arbetar mycket med att skapa levande innehåll.”

- Ville Kangasmuukko, VD Bubbleroom

E-handelsplattform i molnet