Drift E-handel

Tar det tekniska fokus från kärnaffären eller vill ni öka utvecklingstakten?

Software as a Service (SaaS) innebär att man betalar en månadsavgift för nyttjanderätten av en mjukvara som en extern leverantör utvecklar och uppdaterar.

Vi tycker att e-handlare skall fokusera på att utveckla sin affär och inte på att bygga IT-lösningar.

Vi tar hand om allt det tekniska så att ni på ett kostnadseffektivt sätt kan fokusera på att utveckla er affär.

lösningar drift

Fördelar med Carismar SaaS

Vidareutveckling

Ligg alltid i teknisk framkant och får kontinuerlig vidareutveckling med nya funktioner. Ni behöver aldrig göra några uppdateringar och har per automatik alltid den senaste versionen.

Integrationer

Korta ner integrationsprojekten och sänk integrationskostnaderna. En e-handel består av ett ekosystem med många olika tjänster. Vi tillhandahåller, bygger och underhåller integrationer till de bästa leverantörerna. Läs mer om våra partners.

Hosting

Släpp in alla besökare vid kampanjer och stora köphögtider som julhandeln, Black Friday, Singles day. Ni får alltid proaktiva optimeringsförslag och med självskalande hosting i molnet är ni väl förberedda för stora besökstoppar.

Övervakning

Ni fokuserar på er affär och vi ser till att er webshop alltid är tillgänglig och snabb. Skulle olyckan vara framme larmas vår jour automatiskt inom en minut och vi påbörjar felsökningen direkt.

Support

Snabb hjälp när ni som mest behöver det. Händer det något har ni alltid tillgång till en utvecklare dygnet runt 365 dagar om året. I den dagliga driften får ni obegränsad hjälp i administrationsverktygen under kontorstid (9-17).

Transaktionsmail

Grunden till nöjda kunder är en bra kommunikation. Minska antalet ärenden till kundservice med automatiserade informationsmail som t.e.x ”Tack för din order”, ”Din order är skickad” och "Din retur är mottagen" (ingår alltid i månadsavgiften).

Backuper

Riskera aldrig att bli av med värdefull information. Vi tar varje dag backuper på er data och ert system. På de riktigt kritiska delarna tar vi till och med backuper på minutbasis.

Kontakta Kristian

Teknikpartners

“Bytet från Woocommerce till Carismar gjorde att vi ökade utvecklingshastigheten men inte kostnaderna.”

- Dennis Maglic´, Grundare Dennis Maglic´

Nästa generations headless SaaS e‑handelsplattform