Integrationer E-handel

Saknar ni någon teknisk lösning för att uppnå era mål?

För att bli en riktigt framgångsrik e-handlare behöver man samarbeta med de bästa inom alla specialistområden. Under resans gång kommer förmodligen det som är "bäst" att omvärderas och omprövas när behoven förändras.

Vårt mål är att ni alltid ska ha tillgång till de bästa leverantörerna och för att ni ska kunna ha det utvärderar vi ständigt våra partnersamarbeten och skapar nya integrationer till de mest framstående specialisterna på respektive område.

api

Uppskattade integrationer

ERP/Affärssystem

E-handel och ERP/affärsystem i fullständig symbios. Vi integrerar med en mängd olika ERP och för att maximera er affärsnytta så är varje integration helt unik.

Betallösningar

Automation. Det har varit ledordet när vi integrerat Klarna, Collector och DIBS. Alla monetära flöden är helt automatiserade och vid t.ex. en retur blir kunden automatiskt informerad via mail och återbetalad det belopp som ni bestämmer.

Frakt

En automatiserad process där frakt bokas och beställs automatiskt via vårt WMS. För att förenkla hela flödet av frakt har vi byggt in en native integration med marknadsledande transportadminstrationsleverantören Unifaun.

Marknadsföring och rekommendationer

Ökad försäljning, kundlojalitet och bättre köpupplevelse går hand i hand. Floran av markandsföringsverktyg är stor och växer snabbt. Vi har integrerat med de bästa; Nosto, Mailchimp, Redeal, Rule, Loop54

API

Ni är aldrig begränsade. För att kunna lägga till integrationer i snabb takt och hålla dessa projekt kostnadseffektiva bygger vi mot vårt API och only sky is the limit!

Kontakta Kristian

Exempel på integrationer

“Att snabbt kunna implementera nya funktioner när behovet uppstår är oslagbart. ”

- Patrik Tankred, Grundare Phonelife

Nästa generations headless SaaS e‑handelsplattform