Markets

Vill ni enkelt och smidigt öka exponeringen och sälja mer?

Marknadsplatser, prisjämförelsesidor och Google shopping är alla beprövade metoder för att nå fler potentiella köpare och öka försäljningen.

Att sälja via fler kanaler kan också skapa olika tekniska- och organisatoriska utmaningar. Vi har därför försökt att identifiera och automatisera dessa.

I er produkt feed kan ni välja om ni vill marknadsföra enskilda produkter eller kategorier på Google shopping, marknadsplatserna Amazon, Fyndiq, CDON och jämförelsidorna Prisjakt och Pricerunner.

Utvalda SKU

Marknadsför rätt produkter, välj om ni bara vill sälja utvalda delar av er produktertkatalog eller hela. Med hjälp av vårt PIM väljer ni enkelt vilken produkt som skall säljas på vart och på vilka marknader.

Feeds

Feeda enkelt och automatiserat ut era produkter till marknadsplatser, prisjämförelsesidor och Google shopping. Alla feeds kommer med ett set av intällningar, t.e.x att inte skicka med rea- och/eller kampanjpriser.

Specialla krav på utleverans

Infria de olika kraven, ibland kräver marknadsplatserna en speciell paketering och/eller följesedlar. Vi är fullt medvetna om detta och har automatiserat flödet och informationen så att ni sparar mycket tid i utleveransen.

Kontakta Kristian

“I vår bransch är det viktigt att kunna feeda ut produkter i alla merförsäljningskanaler.”

- Erik Freiholtz, VD M.nu

Komplett ekosystem för växande e-handlare