Marknadsplatser E-handel

Vill ni nå nya kunder och öka försäljning?

Marknadsplatser, prisjämförelsesidor och Google shopping är alla beprövade metoder för att nå fler potentiella köpare och öka försäljningen.

Att sälja via fler kanaler kan också skapa olika tekniska och organisatoriska utmaningar. Vi har därför försökt att identifiera och automatisera dessa.

I er produktfeed kan ni välja om ni vill marknadsföra enskilda produkter eller kategorier på Google Shopping, marknadsplatserna Amazon, Fyndiq, CDON och jämförelesidorna Prisjakt och Pricerunner.

marketplace

Uppskattade funktioner

Välj ut rätt SKU

Marknadsför rätt produkter, välj om ni bara vill sälja utvalda delar av er produktkatalog eller hela. Med hjälp av vårt PIM väljer ni enkelt vilken produkt som skall säljas var och på vilka marknader.

Feeda ut enkelt

Feeda enkelt och automatiserat ut era produkter till marknadsplatser, prisjämförelsesidor och Google shopping. Alla feeds kommer med ett set av inställningar, t.ex. att inte skicka med rea- och/eller kampanjpriser.

Hantera speciella utleveranskrav

Infria de olika kraven, ibland kräver marknadsplatserna en speciell paketering och/eller följesedlar. Vi är fullt medvetna om detta och har automatiserat flödet och informationen så att ni sparar mycket tid i utleveransen.

Kontakta Kristian

Marknadsplatser och partners

“I vår bransch är det viktigt att kunna feeda ut produkter i alla merförsäljningskanaler.”

- Erik Freiholtz, VD M.nu

Nästa generations headless SaaS e‑handelsplattform