Store front E-handel

Vill ni fånga era kunders uppmärksamhet eller öka konverteringen?

Det finns mycket att tänka på när man sätter ihop en bra webshop. Den ska kännas modern, attrahera målgruppen, återspegla er varumärkeskänsla och samtidigt vara användarvänlig.

Funktioner som gör att besökaren snabbt hittar fram till rätt produkter är minst lika viktiga som en välfungerande SEO-struktur så att era presumtiva kunder hittar till er från Google.

Webshop

Skräddarsydd webbdesign

Symbios mellan varumärke & målgrupp

Vi hjälper er att förmedla er varumärkeskänsla, skapa unicitet och engagera er målgrupp. Genom att med tekniska lösningar skapa olika typer av mervärden ökar ni både kundnöjdheten och ert Customer Lifetime Value.

Skräddarsydda funktioner

Ingen är den andra lik. Under 14 år har vi hunnit bygga många funktioner men de innebär inte automatiskt att det passar just ert varumärke. Vi väljer och skapar unik funktionalitet baserat på just era affärsmål.

Kontinuerlig optimering

Ingen webshop är tidlös, den behöver kontinuerligt optimeras för att bli bättre och bättre. Vi ger er proaktiva optimeringsförslag på allt från färgen på köpknappen, till hastighetsförbättringar och den övergripande designen.

Populära integrationer som ingår

  • Klarna Checkout V.3
  • Unifaun Delivery Checkout
  • Google Tag Manager (+ extra datalager vid behov)
  • Flowbox
  • Nosto
Kontakta Kristian

Vi jobbar gärna med dessa partners

“Vi försöker skapa konkurrensfördelar med teknik och där är Carismar en otroligt viktig partner för oss.”

- Ville Kangasmuukko, VD Bubbleroom

E-handelsplattform i molnet