WMS E-handel

Tar utleveranserna lång tid eller äter returerna upp marginalerna?

Logistiken har blivit en av de mest kritiska delarna inom e-handel. Att effektivt kunna hantera både utleveranser och returer är en förutsättning för att kunna behålla marginalerna och erbjuda en smidig köpupplevelse.

Hantera obegränsat stora utleveranser och automatisera stora delar av returprocessen och skapa konkurrensfördelar som leder till ökad kundlojalitet och högre customer lifetime value.

Uppskattade WMS-funktioner

Utleverans

Leverera enkelt ut stora volymer utan manuell handpåläggning. Hela kedjan från fraktbokning till betalning och leveransinformationsmail sköts helt automatiskt.

Returer

Frigör tid vid returhanteringen och få nöjdare kunder. Scanna eller mata in ordernummer för att göra en hel eller delretur. Uppdatering av lagersaldo, Tack för din retur-mail och återbetalning till kunden sker automatiskt.

Inventering

Ha alltid stenkoll på vad som ligger på hyllorna och värdet av dessa varor. Ta enkelt ut inventeringslistor baserat på produktgrupp eller hyllplats.

Inleverans

Få direkt ut alla varor till försäljning. När ni tar emot och scannar in varor uppdateras lagersaldot automatiskt. Har en kund lagt en vara på bevakning meddelas kunden automatiskt och eventuella restordrar skapas upp.

Kontakta Kristian

Vi gillar att automatisera med

“De automatiserade processerna sparar oss väldigt mycket tid.”

- Jacob Bergström, VD Penstore

E-handelsplattform för växande e-handlare