Kompisar i världsklass

I över fjorton år har vi haft privilegiet att hjälpa entreprenörer, stora organisationer, fysiska butiker och e-handlare att bemästra digitaliseringen och bli framgångsrika e-handlare.

Att få vara e-handelskompisen till dessa webbutiker är helt fantastiskt och det är med stor stolthet som vi delar med oss av deras grymma tillväxtresor.

e-handelslösning för företag som vill sälja i norden och internationellt

Fler härliga kompisar

PhoneLife

Phonelife bytte efter 5 år ut sin mall-lösning för att få dom automatiserade processer och system som krävs för att kunna hantera större volymer och fortsätta växa.

Besök webshopen

DXRacer Europe

En kontorsstol behöver inte vara ful och tråkigt. DXRacer säljer coola bilinspirerade skrivbordsstolar som älskas av gamers över hela Europa.

Besök webshopen

Assist.se

Med två butiker i stockholm och en i Västerås kände Assist att det var dags för att ta sig ut i landet och nu är Assist innebandyspelarnas solklara favorit även på nätet.

Besök webshopen

Pen Store

I en allt mer digital värld har Pen Store med inspirerande e-handel och butiker återupplivat pennorna och fått svenska folket att bli li mer kreativa.

Besök webshopen

M.nu

Efter att ha utvecklat webshopen internt i 10 år valde M.nu 2016 att överlåta det tekniska ansvaret så att man kunde fokusera helhjärtat på försäljningen och accelerera tillväxten.

Besök webshopen