MaxGaming

Gaming har på rekordtid tagit sig från källaren till arenan. Esport är den snabbast växande sporten i världen och har idag vuxit till att bli en miljardindustri för tillbehör.

 • 1

  Utmaningen

  Skapa en e-handel dit kunderna kommer tillbaka utan att behöva priskriga. En webplats som återspeglar MaxGaming genuina intresse för esport och gaming.

 • 2

  Konceptet

  E-handel med community, bloggar och närhet till esportsutövare. Stor dynamik i design och känsla för att ge de kända varumärkena stor plats.

 • 3

  Resultatet

  En omtyckt marknadsplats för dedikerade gamers och esportare. Egna webbutiker i de nordiska länderna samt två konceptbutiker med världen som marknad.

MaxGaming

E-handel av gamers för gamers

Bytet till Carismars e-handelsplattform har skapat nya möjligheter för MaxGaming att utveckla sin e-handel. Sedan Carismar tog över uppdraget som e-handelsleverantör 2013 så har MaxGaming dubblat sin omsättning.

MaxGaming finns idag i tre nordiska länder men säljer över hela världen. Att ha en e-handelsplattform som friktionsfritt hanterar flera marknader gör det enkelt och effektivt att expandera till nya marknader.

MaxGaming
Dxracer
maxgaming.com
esportstore