E-handel

Här kan du läsa om trender och ta del av olika tips och trix som gör att du blir en ännu bättre e-handlare.

E-handel

Designa kategorisida

2021-04-27

I denna artikelserie, design & UX för e-handel, får du flera exempel på hur du kan använda design best practices på din e-handelssida. I artikel två i serien går vi igenom tips för din kategorisida och även något att tänka på när ni kategoriserar upp ert utbud (kategoriträdet).

Läs mer
E-handel

Därför behövs en förstudie

2021-03-16

Ett tekniskt projekt som att byta e-handelsplattform ska inte behöva kosta mer än du är villig att investera. Så hur ska du göra föra undvika att bli missnöjd med din nästa e-handelsplattform? Här kommer förstudien in i bilden. I den här artikeln berättar John Larzon mer om förstudiens innebörd.

Läs mer
E-handel

Designa startsida & header

2021-02-24

I denna artikelserie, design & UX för e-handel, får du flera exempel på hur du kan använda design best practices på din e-handelssida. Först ut är fyra tips för din startsida & header (plus ett litet extra tips).

Läs mer
E-handel

B2B - Nå människan bakom yrkestiteln

2020-04-28

Trots att det är 2020 så finns det många företag som säljer till andra företag (B2B)som saknar en strategi för sin digitala närvaro. Företagen som kommit långt med digitaliseringen av sin affärsmodell ligger långt före sina konkurrenter när det kommer till det mesta. Vad är det egentligen som krävs för att en organisation ska kunna digitaliseras, och hur långt måste man ha kommit innan en e-handel kan vara aktuell?

Läs mer
E-handel

E-handel möjliggör effektivisering av B2B försäljning

2020-04-11

Situationen som vi befinner oss i har lett till att vi tvingas omvärdera både företagsidéer och värdeerbjudande. För de flesta ligger fokus på att hantera kortsiktiga affärer samtidigt som det långsiktiga varumärkesarbetet måste fortgå parallellt. Men med utmaningar kommer även möjligheter och det gäller inte minst för säljstrategier.

Läs mer
E-handel

Nyckeltalen alla e-handlare måste ha koll på

2019-02-13

Tittar du på rätt saker och analyserar rätt data? Att tracka data är relativt enkelt, utmaningen är att mäta rätt saker och dra korrekta slutsatser. Här får du full koll på de fyra nyckeltal som fungerar som en GPS för e-handlare.

Läs mer
E-handel

Singles Day

2018-10-18

Black Friday närmar sig med stormsteg men visste du att köpfesten som startade år 1869 i USA på senare år har fått en överman både vad gäller omsättning och antal köp?

Läs mer
E-handel

Hur ökar man Customer Lifetime Value?

2018-10-18

Du har en snygg webshop, rätt sortiment och en fungerande leveransavdelning. Allt är på plats för att lyckas med din e-handel. Eller? En ny kund är en dyr kund. Vad gör du egentligen för att få dina kunder att komma tillbaka?

Läs mer