Carismar och 56K bjuder in till ett nytt afterwork koncept

event för e-handlare

Afterworkkonceptet som går under namnet "så jobbar du datadrivet för att öka lönsamheten i din e-handel" kommer att hållas kvartalsvis med olika inriktningar inom ämnet "datadrivet beslutsfattande".

Carismar har tillsammans med sin partner 56K tagit fram ett afterwork koncept som ska hjälpa e-handlare att förstå hur dem kan använda data för att ta bättre beslut och öka sin lönsamhet.

Premiären som du kan anmäla dig till HÄR är den 25 mars i stockholm och då kommer du få möjlighet att lära dig vilka tre taktiker i Google Analytics som alla e-handlare måste känna till för att inte förlora lönsamhet.

Vad kommer e-handlarna att få ut afterworksen?

Eftersom det är väldigt få e-handlare som använder sin data som ett styrmedel för att utveckla sin affär så vill vi visa vilken outnyttjad potenital som finns om man kombinerar data och magkänsla, säger John Larzon Head of Sales and Marketing på Carismar.

Vi kommer att ge tips på hur man tar sig över de hinder som finns och vilken effekt ett datadrivet tillvägagångssätt får på affären och lönsamheten.

John

Är inte Google Analtycis ett verktyg som alla e-handlare redan använder dagligen?

"Ja många e-handlare tittar där i och vill nog påstå att dem redan jobbar datadrivet men ofta har man inte ens Googles "enhanced e-commerce" tracking påkopplat så att man kan track besökarna beteende i alla steg, säger Fredrik Winberg CEO 56K.

Vi tyckte därför att det var naturligt att börja med att avslöja tre taktiker i "GA" som alla e-handlare bör använda sig av, men som väldigt få använder sig av.

I efterföljande afterworks kommer vi även visa hur man kan jobba med sin data i flertalet olika former för att utveckla sin affär, avslutar Fredrik.

datalager Carismar

Läs mer och anmäl dig här

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed