Bubbleroom spänner musklerna och siktar på revansch

 e-handelslösning som är byggd för stora volymer och företag

Varken Carismar eller Bubbleroom var särskilt nöjda med andra platsen i kategorin "årets e-handel" på Retail awards tidigare i år . Nu tar båda nya tag för att vinna det åtrovärda priset nästa år.

Det blev ingen finalseger för Bubbleroom i kategorin "årets e-handel" på Retail awards.

Vi säger grattis till vinnaren Lyko och passar samtidigt på att höja ett varningens finger inför nästa år!

Varken Carismar eller Bubbleroom var särskilt nöjda med andra platsen. Båda två är stora aktörer som har både kompetensen och det driv som krävs för att bli bäst. Att båda dessutom delar samma höga abitionsnivåer råder det inget tvivel om när man bara några veckor efter att finalen avgjorts valde att lanserade en helt ny webshop.

Fredrik Olheden, ansvarig Bubbleroom-utvecklare på Carismar;

Den nya siten har tagits emot väldigt väl av kunderna. Responsiviteten är förbättrad och vi har även byggt vidare på framgångsreceptet med att motivera och inspirera kunderna till att dela med sig av sina inköp.

Resultatet är en förbättrad köpupplevelse som förhoppningsvis även kommer att skapa ökad kundlojalitet.

lktqc33dm379wu8ha414

Bubbleroom är en av de aktörerna som insett vikten av att hela tiden utveckla och förbättra webshopen och inte luta sig tillbaka och vara nöjd med de framgångar som man haft tidigare. Resultatet syns tydligt i senaste bokslutet där Bubbleroom ökade sin omsättning med 46 %. En bedrift som är extra imponerande då man befinner sig i det segmentet som är utsatt för högst internationell konkurrens och lägst nationell tillväxt, säger John Larzon affärsutvecklare på Carismar.

Om det räcker för att vinna titeln årets e-handel nästa år återstår att se.

Kika in på nya Bubbleroom här

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed