Carismar i sorg - Urban du saknas oss

Urban Björkaman

Vår kära vän Urban Björkman gick bort under onsdagen den 29:e maj efter en tids sjukdom.

En mycket uppskattad kollega, otroligt duktig utvecklare, utmärkt projektledare, empatisk mentor men framför allt en älskad vän.

Urban var en riktig livsnjutare som alltid spred värme och glädje och var på kontoret så sent som 10 dagar innan hans bortgång. Urban började sin resa på Carismar som utvecklare för 7 år sedan och visade direkt att han var väldigt ambitiös och verkligen älskade utveckling. Urban drabbades av cancer och kämpade i 2,5 år mot sjukdomen men i slutet på förra månaden orkade inte kroppen längre och han somnade in i stillhet, omgiven av sin familj. Han visade beundrandsvärd styrka genom hela sjukdomsförloppet.

Han var väldigt social, trevlig, kunnig och empatiskt vilket gjorde honom till en fantastisk ledare. Han tog snabbt rollen som projektledare och ansvarade för sitt eget team. Efter några få år på Carismar blev han även delägare/partner. Fram till sin diagnos ledde han vår ledningsgrupp. Under Urbans tid på Carismar ökade bolagets omsättning och antal anställda med över 200% och Urban var en väldigt stor del av Carismars framgång.

Vi är evigt tacksamma för den tiden vi fick tillsammans, alla stunder vi haft, pratical jokes, skratt och minnen. Vi kommer för evigt sakna dig Urban.

Våra tankar går ut till Urbans familj, nära och kära.

So long Urban Cowboy!

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed