Atvhuset lanserar ny e-handel med unik köpupplevelse på Carismars e-handelsplattform

atvhuset lanserar ny e-handel

Atvhuset lanserar ny e-handel med skräddarsytt administrationsverktyg. Den nya e-handelslösningen har en unik registreringsnummerbaserad sökfunktion som ingen annan aktör på marknaden erbjuder.

Carismar tog fram den nya e-handelslösningen med unik funktionalitet som ingen annan på marknaden erbjuder. Atvhuset kan därmed befästa sin position som marknadsledande inom reservdelar och tillbehör för fyrhjulingar i Sverige. Samtidigt tar man nästa steg i Norge.

Tillför en unik köpupplevelse till marknaden

Utmaningen med att sälja reservdelar och tillbehör till fyrhjulingar är att det inte finns ett lika välutbyggt fordonsregister som för till exempel bilar. Carismar förstod snabbt utmaningarna med vår affär och tog fram en skräddarsydd lösning med ett specialbyggt administrationsverktyg, säger Andreas Grund, VD och grundare på Atvhuset.

Andreas fortsätter:

Med hjälp av adminstrationsverktyget kan vi som första återförsäljare någonsin erbjuda våra kunder möjligheten att ange sitt registreringsnummer och sedan få fram exakt vilka av de 10 000 produkterna som passar till deras fyrhjuling.

atvhuset e-handel

Investerade i ny e-handelsplattform trots att pandemin var i ett tidigt skede

För oss fanns det inget annat än att fortsätta satsa. Vi lagerför över 3300 produkter och fick likviditetsutmaningar som kommer med det. Efter att vi genomfört förstudien tillsammans med Carismar så inväntade vi utvecklingen och påbörjade därför projektet sex veckor senare än planerat. Trots det lyckades vi hålla ursprunglig deadline, säger Andreas Grund, VD

John Larzon som är affärsutvecklare på Carismar om det nya samarbetet med Atvhuset:

Atvhuset har verkligen förstått hur viktigt det är att ha ett relevant erbjudande och nischa sig. Projektet har varit utanför det ”normala” vilket ställt flexibiliteten i vår produkt på prov. Vi gillar att bli utmanade och vi ser väldigt mycket fram emot att hjälpa till att utveckla samtliga tre koncept som Atvhuset driver.

Atvhuset grundades 2003 som en butik i Mölndal. Fyra år senare kompletterades butiken med en e-handel som idag lagerför över 3300 produkter. Föregående år omsatte företaget strax över 56 mkr.

Butiker som drivs av Atvhuset

Atvhuset.se | Scooterhuset.se | Trailerhuset.se | ATVpro.no

Carismar har under 15 år levererat skräddarsydda lösningar till e-handlare på sin egenutvecklade plattform. E-handelsresan började som delägare av Bubbleroom och utifrån det har ägarna byggt Carismar utan riskkapital. 2019 omsatte Carismar 22,6 miljoner SEK med en vinst på 1,8 miljoner SEK

För mer information kontakta:

Andreas Grund, VD Atvhuset, andreas@atvhuset.se

John Larzon, Affärsutvecklare Carismar, larzon@Carismar.com

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed