Carismar massrekryterar för att möta trycket

populär e-handelsplattform

E-handelsbranschen är glödhet och nu fyller Carismar på organisationen med fler utvecklare och designers.

Tidigare ökade ehandel procentuellt mycket, men inte så mycket i reella tal, nu har dock marknaden ökat så pass mycket att ehandel även ökar mycket i faktiska pengar. Förra året flyttades över 10 miljarder i omsättning från traditionell handel till ehandel. Detta påverkar hela företagsklimatet och efterfrågan på Carismars tjänster ökar kraftigt. F ör att möta denna expansiva marknad och stora efterfrågan samt förbereda för att Amazon snart lanseras anställer nu Carismar 6 ytterligare medarbetare och stärker teamet både inom testning, QA, design, frontend- samt backendutveckling.

Det är ovanligt att bolag i vår bransch anställt så pass många över ett bräde och vi kommer i och med detta öka personalstyrkan med 20%, detta ger oss väldigt mycket mer leveranskapacitet både mot våra kunder och i vår produktutveckling. Vi har de senaste åren satsat väldigt stora resurser på produktutveckling. Vi vill passa på att hälsa Anton, Simon, Linda, Charlie, Andreas och Christoffer välkomna i teamet.

De kommer få jobba med några av Sveriges vassaste ehandlare och varumärken som Bubbleroom (nominerad till årets ehandelsbutik), Tidningsskungen, Zoovillage, MaxGaming, DennisMaglic, m.nu och Porsche. Säger Johan Carlmark, VD, Carismar

Carismar utvecklar ehandel, både på egenutvecklade plattformen med samma namn men är även starka på affärs och konceptutveckling inom ehandel och ligger bakom en rad väldigt framgångsrika ehandlare.

Länk: Ehandel.se pressrelease

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed