Carismar bjuder in Amazonproffs för att utbilda sina kunder

amazon

Vad krävs för att lyckas på Amazon? Carismar bjuder in Amazonproffset The Friendly Swede för att ge sina kunder värdefulla insikter och kunskaper i världens största marknadsplats.

Kommer dom eller kommer dom inte? Frågorna kring Amazon har blivit så många fler och i mångt mycket mer komplicerade än vilket datum de kommer till Sverige.

  • Är det sant att Amazon sparkar ut säljare som misslyckas med att leverera i tid?

  • Vilka förutsättningar krävs för att sälja på Amazon?

  • Vad innebär egentligen Fulfilled By Amazon (FBA)

  • Vad är "Buy box" och varför är det så viktigt att vinna ”Buy box matchen"?

  • Hur ska man tänka och om man har eget varumärke kontra multi brand store?

För att lära sina kunder mer om Amazon och vilka förutsättningar som krävs för att bli en framgångsrik säljare på Amazon har Carismar bjudit in Jonas Carlsson, VD på företaget The Friendly Swede som har åtta års erfarenhet av försäljning på Amazon.

Jonas kommer att prata om "TFS" resa på Amazon, avslöja vanliga misstag, ge tips och svara på de frågor och funderingar som Carismars kunder har kring de olika försäljningsalternativen på plattformen.

Enligt Carismars affärsutvecklingsteam som kontinuerligt jobbar tillsammans med kunderna för att stärka deras erbjudande och skapa långsiktiga affärsstrategier är scenariobaserade Amazonstrategier just nu en av de hetaste punkterna under workshopsen.

Vi har under året märkt av att intresset och frågorna kring Amazon ökat och att många av våra kompisar vill ha mer kunskap om de olika försäljningsalternativen fungerar och hur de ska förhålla sig till Amazon, säger Johan Carlmark VD på Carismar.

Förutom att fokusera på att erbjuda en smidig koppling till Amazon har vi naturligtvis även försökt att anskaffa oss så mycket säljarnyttig kunskap om Amazon som vi kunnat. Men eftersom vi själva aldrig sålt på Amazon som e-handlare så har vi valt att ta in ett riktigt proffs på ämnet för att lära våra kunder hur man kan göra, och vad man ska tänka på, fortsätter Johan.

Det är förmodligen inte bara Carismars kunder som kommer få värdefulla insiktier under kvällens gång, The Friendly Swede som nu är på väg att lansera en egen webshop för första gången kommer att kunna få massa tips och lärdomar från kända svenska e-handlare som Bubbleroom, Zoovillage och Maxgaming.

Det kommer garanterat att bli en lärdomsfull novemberkväll för alla parter!

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed