Nu finns Villaägarna som app i mobilen

2011.10.03

Nu finns Villaägarna äntligen som app. För Android-användare finns den att ladda ned på Android Market och för iPhone-användare på AppStore. Appen är gratis så det är bara att testa!


Villaägarna vill öka sin synlighet och samtidigt göra tjänsterna mer tillgängliga för medlemmar. Som ett led i detta anlitade Villaägarna Carismar Software för att utveckla och lansera sin mobila satsning. För att täcka en stor del av Sveriges befolkning lanserades både en Android- och en iPhone-applikation. Med dessa lanseringar vänder sig Villaägarna till över 2 miljoner smartphone-användare.

Applikationerna är öppna för alla och det krävs inte medlemskap i Villaägarna för att komma igång med dem. Vissa funktioner är dock låsta – exempelvis krävs medlemskap för att kunna ta del av någon av Villaägarnas tusentals rabatter. Om du ännu inte utnyttjat chansen kan du ansöka om medlemskap direkt i appen för 380 kr/år.

Är du redan medlem så kan du använda applikationen för att se och utnyttja Villaägarnas alla medlemsförmåner. Du kan både lista dina erbjudanden och se på karta var de finns.

Klicka här för länk till applikationen på AppStore

Klicka här för länk till applikationen på Android Market