Carismar fyller på teamet igen

carismar-fyller-pa-teamet

Efter mycket letande lyckades Carismar äntligen hitta sin alldels egna unicorn och nu väntar ett spännande arbete.

Det var inte länge sedan e-handel.se skrev om Carismars massrekrytering av utvecklare för att möta marknadens ökade behov och nu är det dags för ny rekrytering igen.

Denna gång är kompetensfokuset omställt från programering till affärsutveckling.

Vi har väldigt länge letat med ljus och lykta efter en person som kan utveckla både Carismars erbjudande och våra kunders, och tro mig det är ingen lätt kompetens att hitta ,säger Kristian Arvidsson.

Nu har man alltså äntligen hittat rätt och fyllt upp den efterlängtade positionen.

Vi är väldigt glada att ha hittat John. Hans blandade erfarenhet från retail, e-handel, försäljning och marknadsföring är smått unik, och det är förmodligen också därför vi fått leta så länge. Att få in någon som kan marknaden så bra och som dessutom kan se på organisationen med nya ögon är ovärdeligt för oss just nu,

John har redan kavlat upp armarna och hoppat ner i Carismar grytan för att vässa erbjudandet, förbättra kommunikationen och skapa en ännu bättre relation med både kunder och partners".

Och resultaten låter inte vänta på sig, redan efter sommaren kan vi vänta oss en uppdaterading av den grafiska profilen, en helt ny hemsida och en uppdaterad prismodell.

Det ska bli spännande att se hur John och Carismar tillsammans kan förbättra möjligheterna för Sveriges e-handlare!

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed