Pen Store ville addera ett nytt leveransalternativ - fick en helt ny leveranscheckout

penstore e-handelslösning

Det ena leder till det andra. Ett uttryck som verkligen stämmer i Pen Stores fall. Jacob ville addera ett nytt leveransalternativ men det slutade med en helt ny fraktcheckout.

När Pen Stores CEO Jacob Bergström blev nyfiken på att pröva en ny logistikleverantör hörde han av sig till sin e-handelsleverantör Carismar.

Men det blev inte riktigt som Jacob hade tänkt sig från början.

Så här säger Jacob om det initiala önskemålet som förvandlades till något helt annat.

Om vi tar det från början, varför ville ni addera ett nytt leveransalternativ?

Vi ville förbättra vårt leveranserbjudande och ge våra kunder möjlighet att få sina produkter snabbare, så vi nappade på Airmees effektiva lastmile tjänst.

Men istället blev det en helt ny kassa med Unifauns ”Delivery Checkout”, vad hände?

Från början var avsikten att addera Airmee som leveransalternativ. När vi tittade på det tillsammans med Carismar så såg vi att det var ett ganska stort projekt att bygga om store fronten i vår kassa.

Carismar rekommenderade oss istället att integrera Unifaun Delivery Checkout (UDC) för att mer kostnadseffektivt kunna lägga till nya leveransalternativ framöver.

penstore-udc

Vad var det som lockade med "UDC"?

Logistikbranschen är under stor utveckling och det kommer hela tiden nya aktörer. Med UDC får vi större kontroll över vårt leveranserbjudande och kan addera nya leveranslaternativ utan att Carismar behöver göra några förändringar i frontend.

UDC är en mer framtidssäker lösning som ger oss bra skalfördelar.

Hur känns det att vara först ut på Carismar med UDC?

Det känns superkul. Som alltid har det varit en del barnsjukdomar som vi löpande har rättat till. Mottagande från kunderna har varit positivt.

Johan Carlmark CEO på Carismar om den nya integrationen till Unifaun

Snabba och flexibla leveranser är ett av de största konkurrensmedlen idag. Det var därför en självklarhet för oss att integrera Unifauns nya lösning. Nu ska det bli spännande att se hur PenStores kunder tar emot den, säger Johan.

Tomi på Unifaun fyller i:

Vi är oerhört glada över att Carismar tagit fram en plugin för Unifauns DeliveryCheckout.

Vi är övertygade om att förbättringen kring leveransalternativ kommer att bidra till både nöjdare kunder och ökad konvertering, säger Tomi Pesonen, Partner Manager på Unifaun.

Integration unifaun delivery checkout (1)

Har du frågor till Jacob, Johan eller Tomi?

Maila Jacob@penstore.se

Carlmark@carismar.com

Tomi.pesonen@unifaun.com

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed