Carismar och Sitoo lanserar skönhetskonceptet Beauty Bargain med Åhléns

beauty bargain e-handel

Åhléns nya dotterbolag Beauty Bargain storsatsar på ett nytt skönhetskoncept online och offline. Med en högklassig e-handel och ett kommande butiksnät ska Beauty Bargain ge hela Sverige möjligheten att köpa prisvärda produkter för skönhet och välbefinnande.

Hur ser Beauty Bargains vision ut?

Vi ska vara en stor och snabbrörlig spelare inom skönhet och välbefinnande. Vi vill vara lyhörda och flexibel både vad gäller sortiment och hur vi möter kunderna.

Vi ska komplettera Åhléns nuvarande skönhetssortiment och på sikt även stärka Åhléns position och utbud, säger Caroline Hjelm-Cronstedt, VD.

Åhléns har idag ett stort utvecklingsteam inhouse men valde att börja samarbeta med Carismar, varför?

Åhléns gör stora förändringar internt för att bemöta de nya kraven som digitaliseringen medför.

Eftersom Beauty Bargain ska vara ett entreprenörsdrivet och snabbrörligt företag var det därför helt nödvändigt att låta en extern leverantör bygga en lösning som är helt anpassad efter Beauty Bargains affärsmodell, menar Caroline.

Ungefär halvvägs in i projekt hur känns det?

Utmanande kort och gott. Men alla parter i projektet bidrar med så mycket positiv energi att allting känns möjligt, tycker Caroline.

beauty bargain

Carismar teamar än en gång upp med Sitoo för att skapa Unified commerce

Vi är stolta över att tillsammans med Carismar få möjlighet att hjälpa Åhléns med ett nytt spännande butikskoncept och en omniupplevelse som ligger i framkant, säger Jens Levin VD på Sitoo.

beauty bargain

Så här säger Johan Carlmark VD på Carismar om projektet

Jag kan bara stämma in med det som Jens säger, Beauty Bargain är verkligen ett unikt projekt som vi inte ser så ofta idag. Vi har alla tre höga ambitioner och det känns väldigt kul att tillsammans med Sitoo få hjälpa Åhléns/Beauty Bargain med det här projektet!

jC

Kontaktuppgifter

Johan Carlmark VD

Mail: Carlmark@Carismar.com

Telefon: 08-522 922 61 (växel)

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed