Carismar och 56K Digital bjuder in till ITP-frukost - "Vi vill hjälpa e-handlare att förstå hur mycket de påverkas av ITP".

image (2)

Lägre konvertering och sämre avkastning på marknadsföringen. Trots att ITP har stor påverkansgrad talas det nästan inte alls om Apples senaste uppdatering i Safari. Varför?

Möjligheterna att spara kakor (cookies) har förändrats men ingen pratar om det. I Sverige där Apple/Safaris marknadsandel är så stor att den ibland uppgår till 50-60 % av målgruppen får ITP stora effekter.

Apples Intelligent Tracking Prevention "ITP" i Safari och Mozillas "ETP" dito bör därför tas på stort avtal.

itp-artikel-big

Carismar och marknadsföringsbyrån 56K Digital vill hjälpa e-handlare att förstå vad ITP är och hur de ska agera.

Redan i maj lyfte vi upp den dåvarande ITP 2.1 uppdateringen men ingen tog det riktigt på allvar. De flesta byråer vet inte ens vad ITP är och nu ser vi hur många börjar påverkas av detta, säger John head of Marketing & Sales på Carismar.

Vi jobbar nära med 56K som vi har väldigt stort förtroende för och det var naturligt att vända sig till dom för att kunna erbjuda våra kompisar rådgivning kring ITP.

Vill du testa dina ITP-kunskaper?

Gör ITP-kunskapsprovet

Det här kommer du att få lära dig på frukosten

  1. Få förståelse vad dina siffror i de olika verktygen för digitala marknadsföring FAKTISKT betyder efter ITP.

  2. Vad det är som Google, Facebook eller de digitala byråerna inte vill prata om.

  3. Vilka actions du kan ta och hur du kan äga din data.

Talare är Martin Winberg medgrundare av marknadsföringsbyrån 56K Digital. Martin har lång erfarenhet av digital marknadsföring och anses vara en av dem främsta inom just ITP och analys.

Anmäl dig till ITP-frukost 7 nov här

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed