Prenumerationstjänsten Snoz live på Carismar Commerce

Snoz

Snoz är prenumerationstjänsten som gör det möjligt för privatpersoner att få hotellkänsla hemma. Med sin nylanserande tjänst levererar de nytvättade och manglade lakan hem till dörren.

Tvättat, manglat och levererat!

Idén bakom tjänsten är lika enkel som den är briljant - Snoz levererar nytvättade och manglade sängkläder hem till dörren, varje månad. Användaren har möjlighet att välja lakan, antal och när tjänsten ska sättas igång.

Miljöcertifierade lakan och Svanen-märkt tvätteri

Lakanen som Snoz använder sig av är klassiskt vita och gjorda av 100 procent miljöcertifierad kammad bomull. De är vävda i Percale med en trådtäthet om 200 trådar/tum2. Resultatet är ett dammavstötande starkt, matt, svalt och krispigt tyg som andas.

Snoz har valt att arbeta med Svanen-märkta tvätteriet Fraimans, som under många år utvecklat en miljövänlig tvättprocess.

Besök Snoz

Teamet bakom Snoz är kreativa och duktiga entreprenörer och att valet föll på Carismar Commerce som e-handelsplattform tycker jag såklart är väldigt kul. Det visar både på styrkan och flexibiliteten i produkten. Det har varit ett nöje att få lansera Snoz tillsammans med Nineties, säger Carismars grundare Johan Carlmark.

En PWA skapar helt nya möjligheter

Med lanseringen av Snoz flyttar ytterligare en kund in på Carismars nya PWA-storefront, som är en hybrid mellan en hemsida och en app. Användaren får med PWA:n en bra upplevelse som är helt oberoende av hur bra uppkoppling hen har för stunden.

Nineties Studio bakom Snoz varumärkesidentitet

Bakom Snoz varumärkesidentitet står fullservicebyrån Nineties Studio. Nineties har sin bas i Stockholm och jobbar bl.a med kunder som Chimi, Soft Goat och Juniper.

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed