Carismar 2.0

e-handelsplattform

Vi har inte bara tittat på fotbolls-VM och legat på stranden i sommar, eller jo, våra utvecklare har gjort det, men design- & marknadsavdelning däremot har jobbat så att svetten lackat.

Många går i dvala under sommaren, sänker hastigheten och blir mindre kreativa – vi på Carismar har gjort precis tvärtom!

Självklart så har vi låtit oss njuta av sommaren och allt som hör den till men vi har också lagt ner mycket av vår själ på att skapa Carismar 2.0.

2.0 säger ni, ska inte ni vara en e-handelsplattform som inte håller på med jobbiga uppdateringar?

Så rätt, så rätt. Krångliga uppdateringar och versioner är ingenting för oss när det kommer till det tekniska, men nu är det faktiskt inte det tekniska vi syftar på.

Carismar 2.0 i tre korta drag är;

  • Uppdaterad grafiskprofil
  • Ny hemsida
  • Vässat erbjudande

Vårt designteam har jobbat stenhårt med att både uppdatera vår grafiska profil så att den passar bättre in på oss som företag och individer och att bygga en helt ny hemsida.

Borta är allt det svarta mörka. Nu har vi ljusare färger och skönare former – precis så som det är på Carismar-kontoret.

På den nya hemsidan kan du förutom att se våra nya färger även få en bättre inblick i vad vi gör, hur vi får våra kunder att växa så mycket och det kanske bästa av allt, ta del av all den kompetens som vår fantastiska personal har!

I vårt nya kunskapsbibliotek som kommer på plats i hemsidans etapp två i september kommer du att hitta artiklar om allt ifrån avancerad programmering till hur man skapar bättre kundlojalitet och allt där i mellan. Kunskapsbiblioteket är väldigt levande och kommer varje vecka att fyllas på med nya artiklar.

Har du något ämne som du skulle vilja lära dig mer om? Då ska du så klart kontakta oss på info@carismar.com

Marknadsavdelningen har också jobbat stenhårt i sommar och dom har passat på att vässa både vår kommunikation och vårt erbjudande. Bland annat så har de gjort en ny prismodell, allt för att vi ska kunna anpassa oss efter de individuella utmaningar och behov som alla företag står inför när det gäller sina digitala investeringar.

Hoppas du att du kommer att trivas på nya Carismar.com och att du får en riktigt färgglad höst!

Ps. Som alltid när det är människor och teknik inblandat så kan det bli lite galet ibland och därför skulle vi uppskatta om du mailar oss på info@carismar.com om du hittar något som ser lite knasigt ut, eller bara vill ge oss feedback på det vi gjort.

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed