Vi är Carismar

30 individer med olika intressen, nationaliteter och bakgrund, men med ett och samma mål - att skapa framgångsrika e-handelslösningar som är miljövänliga.

Hannes Bergsten - Utvecklare
Hannes Bergsten Utvecklare bergstencarismar.com
Felix Granar - Utvecklare
Felix Granar Utvecklare granarcarismar.com
Christian Danielsson - Utvecklare
Christian Danielsson Utvecklare danielssoncarismar.com
Jakob Mandery - CTO / Delägare
Jakob Mandery CTO / Delägare manderycarismar.com
Träffa hela teamet

Mål och ambition

Mission

Vår mission är att utveckla miljövänliga e-handelslösningar och vassa affärsstrategier som gör det enklare för svenska företag att bli framgångsrika på nätet.

Vision

Att med ett eget kapital lansera och etablera Carismars e-handelstjänster på alla nordiska marknader, samt öka tjänsteutbudet inom områdena; marknadsföring, UX design och affärsutveckling.

e-handelsplattform för dig som har en webshop och vill sälja till norden och internationell

Värderingar

Våra värderingarna är centrala i allt vi gör och de återspeglar sig i det mindset som alla våra medarbetare har både före och efter de klivit in genom dörren på Carismarkontoret.

1

Förbättringar

På Carismar har vi viljan att hela tiden sträva mot förbättring. Vi har ett öppet sinne för förändring och vi ifrågasätter alltid befintliga lösningar, arbetssätt och rutiner. Vi justerar, optimerar och utvärderar alltid vårat arbete för att kunna uppnå ett bättre resultat än vad vi gjorde dagen innan. Förutom att försöka förbättra våra prestationer försöker vi även att förbättra miljön och den direkta och indirekta påverkan på miljön som e-handeln medför.

2

Ansvarstagande

Att känna och att ta ansvar är något som alla behöver göra, dels för att känna sig behövda men även för att kunna växa som individer. På Carismar har vi självgående team där varje individ ansvarar för sitt dagliga arbete och det levererade resultatet lever upp till de högt ställda förväntningarna våra kunder och i sin tur deras kunder har på oss. Genom att ta ansvar så visar vi också att vi bryr oss lite extra, både om varandra och om våra kunder och deras kunder.

3

Innovation

Att vara en del av en mekanism i en bransch som är under ständig utveckling är både en utmaning och ett privilegium. På Carismar vill vi inte följa utvecklingen, vi vill vara en av dom som bidrar till att driva utvecklingen framåt. Detta ställer höga krav på att vi hela tiden strävar efter, och ges möjligheten att utvecklas både som individer och organisation.