Vi är Carismar

25 individer med olika intressen och bakgrund, men med ett och samma mål; att hjälpa e-handlare att bygga varumärke och frigöra tid.

Charlie Stahlén - Utvecklare
Charlie Stahlén Utvecklare stahlencarismar.com
Tim Samuelsson - Support
Tim Samuelsson Support samuelssoncarismar.com
Christian Danielsson - Utvecklare
Christian Danielsson Utvecklare danielssoncarismar.com
Michelle Welin - UI/UX Designer
Michelle Welin UI/UX Designer welincarismar.com
Träffa hela teamet

Mål och ambition

Mission

Att med tekniska lösningar, kompetens och engagemang göra det enklare för svenska företag att konsumenter att sälja och handla på nätet.

Vision

Att alla e-handlare ska fokusera på att bygga varumärket utan att behöva tänka på IT.

e-handelsplattform för dig som har en webshop och vill sälja till norden och internationell

Värderingar

Våra värderingar är centrala i allt vi gör och de återspeglar sig i det mindset som alla våra medarbetare har både före och efter de klivit in genom dörren på Carismarkontoret.

1

Förbättringar

På Carismar har vi viljan att hela tiden sträva mot förbättring. Vi har ett öppet sinne för förändring och vi ifrågasätter alltid befintliga lösningar, arbetssätt och rutiner. Vi justerar, optimerar och utvärderar alltid vårat arbete för att kunna uppnå ett bättre resultat än vad vi gjorde dagen innan. Förutom att försöka förbättra våra prestationer försöker vi även att förbättra miljön och den direkta och indirekta påverkan på miljön som e-handeln medför.

2

Ansvarstagande

Att känna och ta ansvar är något som alla behöver göra, dels för att känna sig behövda men även för att kunna växa som individer. På Carismar har vi självgående team där varje individ ansvarar för sitt dagliga arbete och det levererade resultatet lever upp till de högt ställda förväntningarna våra kunder och i sin tur deras kunder har på oss. Genom att ta ansvar visar vi också att vi bryr oss lite extra, både om varandra och om våra kunder och deras kunder.

3

Innovation

Att vara en del av en mekanism i en bransch som är under ständig utveckling är både en utmaning och ett privilegium. På Carismar vill vi inte följa utvecklingen, vi vill vara en av dom som bidrar till att driva utvecklingen framåt. Detta ställer höga krav på att vi hela tiden strävar efter, och ges möjligheten att utvecklas både som individer och organisation.