E-handel med fokus på tillväxt

I en snabbrörlig branch fylld av buzz-words och nya teorier om allt kan det vara skönt att ha en partner som prövat det mesta. Vi är den partnern. I över tio år har vi levererat e-handelslösningar med fokus på tillväxt. Detta tack vare ett passionerat team som alltid är engagerade i kundens affär.

Vår e-handelsplattform innehåller unika funktioner för trafiktillväxt, sökmotoroptimering, konvertering och koppling till sociala medier. Kontakta oss eller kom förbi på en kaffe så berättar vi mer!

Carismar entré

“Förståelsen för affärsnyttan och den stora tekniska kompentensen gör Carismar till den perfekta e-handelspartnern för oss”
– Ola Degerfors VD Tidningskungen

Carismars mötesrum
Detaljbild kontor - kaktusar
Mixerbord
Hoodie med Carismar tryck

“Som en av nordens största e-handlare i ständig utveckling behöver vi en partner som kan hjälpa oss förverkliga våra visoner”
– Svante Tégner VD Bubbleroom

Carismar kontor
Priser som tilldelats Carismar

Under åren har vi fått en hel del fina priser. Vi har varit Gasell så väl som Tech fast 50. Vi har även vunnit Internetworlds pris “bäst sökmotoroptimerade e-handelsplattform”. Vi lägger stor vikt vid att alltid ligga i framkant och vara pionjärer i e-handelsbranschen.

Några vänner till vår e-handelsplattform: