E‑handelslösningar i molnet

Vi hjälper dig att få ut mer av dina tekniska investeringar

När vi skapar er nya e-handel så jobbar vi enligt lean, vilket innebär att du får maximal avkastning på dina tekniska investeringar.

Ni får hjälp med hela processen. Allt från kravställning, design, utveckling, integrationer och drift. När din nya e‑handel är lanserad har du tillgång till ett komplett tekniskt team som hjälper dig att vidareutveckla din affär.

När du samlar teknik och byråtjänster på en plats undviker du onödiga overhead-kostnader och skapar bra förutsättningar för en lönsam tillväxt.

“Att ha en go to guy som tar tekniskt ansvar och samtidigt proaktivt hjälper mig att utveckla det affärsmässiga har varit värdefullt för mig som entreprenör”

- Dennis Maglić, VD & Grundare, Dennis Maglić

“Tidigare hade vi en egen utvecklare som skötte webshopen och då kunde vi bara göra hälften av det vi ville. Med Carismar har vi fått de utvecklingsresurser och den tekniska infrastruktur som vi behöver för att växa”

- Jacob Bay, E-handelschef MaxGaming

Vill du att vi kontaktar dig?

Har du frågor om vår produkt, vår e‑handelsbyrå, Carismar eller vad som helst egentligen. Vi kontaktar dig om du lämnar dina uppgifter!

Jag säljer primärt till: