Utbildning E-handel

Vill ni få mer kunskap om e-handel eller förstå den digitala världen bättre?

Att lära sig nya saker tycker vi är bland det bästa som finns i livet och förmodligen är det också en av anledningarna till varför vi jobbar med e-handel. Att vara en av dom som hjälper till att driva den digitala utvecklingen framåt är en stor och utmanande uppgift.

Vår passion för e-handel syns i allt vi gör och vi har hjälpt till att kompetensutveckla såväl erfarna e-handlare som butiksorganisationer.

Ta chansen att utnyttja all vår erfarenhet från e-handel och utveckla er organisation!

Utbildning för e-handlare och företag som behöver kompetens inom e-handel och digital försäljning
e-handelsplattform som löser utmaningarna du har i din webshop

Vi ger er kunskap

 • E-handel – Vilka fördelar, utmaningar och hinder finns det inom er bransch? Vi ger er kunskap om vad era konkurrenter har gjort bra / dåligt och hur ni kan använda deras misstag / segrar till er fördel.
 • Extern marknadsföring – Att bli bästis med Google är minst sagt viktigt, vi hjälper er att förstå hur Google Adwords, SEM (Search Engine Marketing) och SEO (Search Engine Optimization) fungerar.
 • Egenägd marknadsföring – Vi lär er hur ni ska jobba med kanalen som har högst ROI (Return on Investment), Email Marketing och hur ni skapar trovärdighet och förtroende med Content Marketing.
 • Identifiera kunderna – Att känna sin kund är avgörande för framgång oavsett om man säljer fysiskt eller digitalt. Vi hjälper er att identifiera er målgrupp och skapa så kallade customer persona descriptions.
 • Teknik – Många av våra utvecklare har över 10 års erfarenhet av programmering och e-handel och kan ge er den kunskap som krävs för att ni ska kunna fatta rätt beslut och spara massor av pengar.
e-handelsplattform för B2B och B2C anpassat för stora volymer

För era unika behov

 • Förstärka teamet med specialistkompetens utan att behöva anlita ”ytterligare en leverantör” eller skicka iväg medarbetarna på korttidsutbildningar.
 • Skapa en strategi och förståelse för hur man bearbetar kunden genom alla steg i den berömda state of awareness-skalan.
 • Sätta upp heltäckande spårning för besökarnas beteende genom hela kundresan från första interaktion till slutfört köp.
 • Internutbilda befintlig och ny personal för att få en bättre digital förståelse som lyfter såväl den enskilda individen som organisationen i sin helhet.
 • Avlasta befintlig personal med hands on-åtgärder och utbildning som gör att fler medarbetare kan utföra flera olika uppgifter.
 • Öka förståelsen hos nyckelpositioner och ledningsgrupp och skapa en diskussion om hur man ska hantera den digitala transformation som idag sker.
e-handelslösning för e-handlare med en webshop som växer och vill ha automatiserade processer och högre konvertering

Vi ger er den kunskap ni behöver för att bli framgångsrika

Vi hjälper er att utbilda personalen regelbundet så de alltid har rätt verktyg att arbeta med. Vi identifierar vilka delar ni INTE skall ägna er åt och där det är mer lönsamt att anlita en extern leverantör.

Vi står alla inför en digital transformation som går extremt fort, tyvärr kommer alla bolag inte att klara denna omställning om de agerar för sent. Ta chansen att utbilda era beslutsfattare och styrelse så de kan ta rätt beslut.

Vi erbjuder effektiva frukost-, lunch- eller kvällsseminarium så att utbildningen inte påverkar er i det dagliga arbetet.

Kontakta vår utbildningsansvariga John och få en skräddarsydd utbildning utifrån just era behov!

Kontakta John

“Förståelsen för affärsnyttan och den stora tekniska kompetensen gör Carismar till den perfekta e-handelspartnern för oss”

- Ola Degerfors, Styrelseordförande Tidningskungen

“Med Carismar fick vi mer än en plattform, vi fick en partner som förstår fashion. Köpupplevelsen förbättrades rejält och vi ökade vår konvertering med 50 % efter bytet.”

- Pekka Östman, VD Zoovillage

Andra sätt vi kan hjälpa er på