Våra tjänster

När du gör ett projekt med oss så kan du vara säker på att din e-handel kommer lanseras på ett professionellt sätt, med genomförd testning och en gedigen utbildning i produkten. 

Vårt team står redo att guida dig genom förstudie och workshops för att förstå dina unika behov och mål för att ta fram en e-handel som är både konverteringsdrivande och kostnadseffektiv. Vi är alla i teamet engagerade för att ni ska känna er trygga med projektet och för att säkerställa en lyckad lansering. 

Vi erbjuder strategisk rådgivning som hjälper dig göra aktiva satsningar för att öka framgången med din e-handel. Efter lanseringen har vi månadsmöten där vi noggrant analyserar din verksamhet och presenterar strategiska råd för att utveckla och förbättra din affär, allt utifrån data och erfarenhet. 

När det gäller utveckling har vi ett kompetent team av utvecklare som är specialiserade på e-handel. Med deras expertis inom frontend- och backendutveckling kan vi säkerställa att din e-handel är optimerad för bästa möjliga resultat på ett kostnadseffektivt sätt. 

Våra tjänster inkluderar även omfattande förstudier för att hjälpa dig definiera din strategi och tillväxtplan. Vi erbjuder också workshops och kreativa sessioner för att inspirera nya idéer och förbättra din e-handel.  

När vi arbetar med UX / UI så strävar vi efter att skapa en intuitiv, användarvänlig och tilltalande upplevelse för användarna, vilket i sin tur leder till ökad användarnöjdhet och bättre konvertering. Genom att fokusera på användarcentrerad design och noggrann forskning säkerställer vi att våra kunder får en e-handel som motsvarar kunders förväntan på upplevelse och enkelhet att köpa online. 

Onboarding projekt  

Migreringsprojekt 

UX/UI Design  

Affärsutveckling 

E-handels manager 

Strategisk rådgivning  Backend utveckling 

Frontend utveckling  Teknisk Projektledning 

Teknisk rådgivning 

Site Audits  Workshops 

Support 

Hosting 

Med Carismar Agency vid din sida kan du vara säker på att din e-handel är i trygga händer. Vi ser fram emot att vara en del av din resa! 

Customer Success

Vi lyssnar och hjälper dig göra aktiva satsningar för ökad framgång med din e-handel. Du får en egen coach som stödjer dig att navigera, prioritera och ta rätt beslut för att bäst nyttja vår produkt i kombination med tredje part och omvärld. 

Vidareutveckling

Vi erbjuder kompletta team med konsulter för utveckling av dina applikationer. Kvalificerat kravarbete och ledning samt spetskompetenser inom alla områden t.ex. UX/UI-design, frontend- och backendutveckling. Enskilda projekt eller löpande arbete med retainer på en nivå som passar din affär. 

Uppföljning

När du jobbar med Carismar Agency får du kontroll över dina satsningar. Vi sätter upp KPIer och hjälper dig mäta och utvärdera så du får maximal nytta av förbetald retainer eller projektinvesteringar.  

 

Kontakta oss

Har du frågor beträffande produkt, priser eller någonting annat om Carismar, kontakta:

Johan Carlmark Founder / Managing Director Mobil: 0707 266 984