Partners och integrationer

Carismar Commerce är komplett out of the box och integrerat med marknadens bästa kringsystem och tjänster. Systemet uppdateras frekvent med nya kopplingar som fyller en funktion i kundresan. Bland våra partners hittar ni integrationer, performance och designbyråer m.m

Amazon

Amazon är världens största marknadsplats och har sedan en tid även etabelart sig i sverige under egen domän. E-handlare kan via Amazon nå ut till hela världen med sina produkter.

Algonomy

Tidigare RichRelevance, numera Algonomy, är en global ledare inom algoritmstyrda produktrekommendationer för retailers och varumärken.

Avarda

Med Avarda erbjuds du lösningar som gör det enklare att skapa rätt känsla hos dina kunder. Möjlighet till flexibla betallösningar, såklart, men också utförliga kundregister och flera kanaler för tydlig information och relevanta erbjudanden.

Adtraction

Adtraction kopplar samman annonsörer som vill boosta sin digitala marknadsföring med affiliates som vill tjäna pengar på annonsering.

Facebook

Facebook är en av världens största sociala medieplattformar med över 2 miljarder dagliga användare. Carismar Commerce är integrerat med både facebook feeds och facebook conversion API.

Budbee

Budbee är ett techbolag som erbjuder en logistiklösning i teknisk framkant för e-handlare. Budbee kallar kombinationen av teknisk innovation som används för att lösa logistiska utmaningar för logtech. Budbee erbjuder en innovativ, flexibel leveranstjänst till 25 miljoner människor i Sverige, Nederländerna, Finland och Danmark.

Bring

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Hos Bring får du hjälp med allt från e-handel till läkemedelstransporter. Bring hanterar paket, bud och gods.

Cloudflare

Cloudflare är specialiserade på global distribuerad innehållsleverans (CDN), DDoS-säkerhet och molntjänster.

Cevoid

Med Cevoid kan e-handlare samla in användargenererat innehåll direkt från sina kunder och sociala medier. Innehållet används sedan på hemsida, e-mail och i andra kanaler för att inspirera nya besökare.

CDON

CDON är den ledande lokala nordiska marknadsplatsen på nätet. CDON's vision är att förenkla digital handel för nordiska e-handlare och kunder.

Criteo

Criteo hjälper tusentals varumärken, utgivare och återförsäljare att nå och tjäna pengar på potentiella kunder och är engagerade i att stödja ett rättvist och öppet internet som möjliggör upptäckt, innovation och val.

Collector Bank

Collector Bank erbjuder finansiering för företag i alla storlekar och faser. Collector tror på kraften i en bra idé och sporras av att se företag förverkliga sina visioner och uppnå sina mål.

DB Schenker

Schenker AG (DB Schenker Logistics) är ett tyskt speditions- och logistikföretag, som är verksamt över hela världen. Schenkers verksamhet innefattar transport till land, sjöss och i luften och logistik kopplat till denna verksamhet.

DHL

DHL är världens mest internationella företag med verksamhet i över 220 länder. DHL levererar över 1,5 miljarder försändelser per år och lämpar sig väl för för de e-handlare som säljer internationellt.

Google Shopping

Google Shopping är en av de mest kostnadseffektivaste marknadsföringskanalerna för e-handlare idag. I Carismar Commerce kan du enkelt styra vilka produkter som skall feedas mot Google Shopping och för vilka marknader.

Flowbox

Flowbox ger verktygen för att samla bilder och videos som produceras och laddas upp i sociala medier av dina kunder och användare. Det användaregenererade materialet integreras sedan i din marknadsföring och tar kundernas shoppingupplevelse till nästa nivå.

Hotjar

Hotjar är ett intuitivt och visuellt sätt att analysera användarbeteende på sin webbsida. Hotjar hanterar heatmaps, inspelningar, inkommande feedback och undersökningar. Hotjar är ett utmärkt verktyg för att kunna ta datadriva beslut och för att på ett enkelt sätt vidareutveckla sin e-handelsbutik.

Fyndiq

Fyndiq är en svensk marknadsplats för e-handel och Sveriges största fyndvaruhus på nätet. Fyndiqs främsta uppgift är att sammanföra framstående handlare med fyndsugna köpare.

Hello Retail

Hello retail jobbar med nyhetsbrev, triggade mail, sök och personaliserad marknadsföring. De hjälper till öka konvertering genom att visa rätt produkter vid rätt tidpunkt.

Webguide Partner

WGP hjälper ledande företag att accelerera tillväxt genom att bidra med expertis, operativ kraft och passion för säljdrivande digital marknadsföring.

Nosto

Nosto är en AI-baserad rekommendationsmotor som exempelvis kan visa upp liknande produkter på produktsidan, eller skapa produktfeeds. Nosto kan även hantera och optimera sorteringen för kategorilistningar.

Loop54

Loop54 erbjuder AI-och machine learning-tjänster för bland annat e-handelsplatsens sökfält. Loop54 nyttjar de stora specifika sökvolymer som genereras på en e-handelssite för att leverera ännu mer pricksäkra resultat samt även basera det uppvisade sökresultatet på vad liknande sökningar lett till för köp.

Mailchimp

Mailchimp är en "all-in-one" marknadsföringsplattform för mindre e-handlare. Mailchimp har den mesta av basfunktionaliteten som behövs för att komma igång med e-postmarknadsföring och är enkelt att använda.

nShift

nShift (tidigare unifaun och även memnon) är en molnbaserad frakthanteringsplattform. Genom nShift kan e-handlare koppla sig mot 100-tals olika frakt leverantörer. Genom full integration mot nShift kan både utleveranser och returer i Carismar Commerce göras helt automatiserat.

Klarna

Klarna är en ledande global betalningsleverantör och shoppingtjänst som erbjuder smartare och mer flexibla shopping- och betalningslösningar till 90 miljoner aktiva konsumenter och fler än 250 000 butiker i 17 länder.

Makes you local

Makes you local hjälper företag att bli ”lokala” även internationellt. Detta gör dem genom att bland annat erbjuda support på 13 språk, sam översätter e-handelsbutiker till lokala språk, skrivet på ett lokalt och tilltalande sätt.

MS Dynamics NAV

Navision har bytt namn till Business Central - Business Central är Microsofts administreringslösning för små och medelstora organisationer, som automatiserar och förenklar verksamhetsprocesser och hjälper dig att sköta ditt företag.

Omniarch

Som experter inom E-handel, digitalisering och affärsutveckling jobbar Omniarch både stort och smått, strategiskt eller operativt – alltid med tillväxt och resultat som vårt främsta fokus. Omniarch stöttar Er digitala resa och identifierar var ni är idag och vart ni vill vara i framtiden – med lösningarna för att verkställa målen.

PayPal

Med hjälp av PayPal's dubbelriktade nätverk låter Paypal's plattform dig komma i kontakt med över 346 miljoner PayPal-kunder över hela världen, på många plattformar och marknadsplatser.

Nets

Nets betalningslösning och checkout är snabb, bekväm och friktionsfri - det ger dig färre avbrutna köp, högre konvertering och fler nöjda kunder.

Infobaleen

Infobaleen skapar bättre resultat och ökad kundlojalitet med AI-driven analys. Med hjälp av maskininlärning hjälper data science plattformen Infobaleen e-handlare att automatiskt analysera transaktionsdata och omvandla den till relevanta nyckeltal, analyser och kundinsikter.

Ongoing

Ongoing WMS har alla funktioner som förväntas av ett kompetent och fullskaligt lagersystem. Stor flexibilitet finns för att hantera olika typer av varuflöden på ett effektivt sätt. Tjänsten har många standardskanningar som snabbt kan sättas upp beroende på dina behov.

Payex

Flexibla lösningar för komplexa affärer. PayEx tar hand om fakturering, finansiering och inkasso på ett sätt som är anpassat efter just ditt företag.

Postnord

PostNord fokuserar utvecklingen på konsumentens resa före köp, efter köp och efter leverans för att hjälpa dig skapa lojalitet som ger återköp och rekommendationer.

MS Dynamics 365

Business Central är Microsofts administreringslösning för små och medelstora organisationer, som automatiserar och förenklar verksamhetsprocesser och hjälper dig att sköta ditt företag.

Pineberry

Pineberry hjälper dig synas på rätt sökord när potentiella kunder söker efter dina produkter eller tjänster. Pineberry är en av Sveriges ledande digitala byråer som jobbar med marknadsföring på ett transparent, utbildande och långsiktigt sätt.

Match2one

Match2One är en programmatisk annonseringsplattform som gör digitala annonsering och uppföljning enkelt. Match2One är en del av Verve Group.

MS Azure

Microsofts molntjänst Azure erbjuder lokala lösningar, hybridlösningar, lösningar för flera moln eller vad du än behöver. Carismar Commerce drivs helt via Azure.

Nordic Web Team

Nordic Web Team levererar smart och innovativ e-handel för att skapa en fantastisk kundupplevelse. I en bransch i ständig utveckling är Nordic Web teams mål att bygga lösningar som ligger i framkant, är stabila och hållbara.

NaviPro

NaviPro är leverantör av affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för i huvudsak design-, fashion- och modeföretag. Men även för företag i andra branscher där kravet på att kunna sätta sig in i en komplex verklighet är stor.

Rule

Rule hjälper dig leverera en personaliserad upplevelse genom hela kundresan. Med Rule's verktyg för Marketing Automation, nyhetsbrev och SMS-utskick kan du skräddarsy kommunikation vid varje kontaktpunkt.

Pulsen

Pulsen Group är en familjeägd koncern som grundades 1964 och har sina rötter i IT-branschen. Koncernen består av självständiga och innovativa företag som jobbar proaktivt och nyfiket.

Pricerunner

Pricerunner är Sveriges största jämförelsetjänst med 2,4 miljoner produkter. Pricerunners besökare väljer i stort sett uteslutande att köpa hos butiker som är kunder till PriceRunner.

ReDeal

Redeal erbjuder en automatiserad lösning genom en enkel plattform för referral marketing. Använd Redeals mjukvara för att engagera dina bästa kunder till att bli ambassadörer och tipsa sina vänner om ditt varumärke.

Prisjakt

Prisjakt är en av Sveriges största pris- och produktjämförelsetjänster. Prisjakt gör det lätt för konsumenter att hitta rätt produkt, rätt pris och rätt butik.

Sello

Sello har hjälpt otaliga säljare öka sin försäljning genom att börja sälja på endast 2-5 marknadsplatser. Idag har Sello över 43 anslutna marknadsplatser som e-handlare kan få tillgång till med rätt integration.

Sitoo

Sitoo är ett molnbaserat kassasystem och Unified Commerce-Plattform. Med enhetlig realtidsdata över alla försäljningskanaler kan detaljhandlare sälja och leverera alla produkter var som helst och hantera returer överallt.

Specter

Specter är en av Sveriges ledande leverantörer av webbaserade affärssystem, ERP (Enterprise Resource Planning) och omnikanalslösningar för e-handlare, butiker och grossister.

Svea Ekonomi

SVEA skräddarsyr Checkouten efter hur du och dina kunder vill handla. Snabb och enkel integration. Funkar lika bra för B2C och B2B. Alla betalsätt - även Swish

Tableau

Tableau analysplattform är det marknadsledande valet inom modern Business Intelligence och gör det enklare för människor att utforska och hantera data.

Voyado

Med Voyado kan e-handlare skapa segmenterade marknadsföringskampanjer och kundlojalitet för ökad omsättning. Voyado samlar all kundhantering på ett och samma ställe i en databas för att kunna spåra och analysera kundernas köpbeteende.

Textual

Textuals plattform för Natural Language Generation kan skriva produktbeskrivningar på 25 olika språk. Med Textuals plattform kan ni minska kostnaden för att skapa produktbeskrivningar med upp till 90%.

Symplify

Symplify är en av de ledande A/B-testverktygen på marknaden. Företaget tillhandahåller även ett MA-system särskilt rustat för compliance.

Trustly

Med Trustly kan du ta emot betalningar, göra utbetalningar och få tillgång till värdefull användardata. Med ett avtal, enkel integration och med stöd för alla stora valutor ger Trustly dig en plattform att expandera internationellt.

Triggerbee

Triggerbee samlar in data på individnivå om dina besökare och låter dig använda datan för att skapa, och rikta budskap mot specifika individer och målgrupper på din webbsida.

56K Digital

56K Digital är en digital marknadsföringsbyrå som grundades 2017 och arbetar med SEO & Digital PR, Paid Search, Paid Social, Analytics & CRO. 56K har utvecklingskompetens inhouse och gillar att bygga smarta tekniska lösningar för sina kunder som bidrar till affären i form av tillväxt och lönsamhet.

Trustpilot

Trustpilot är en digital plattform som sammanför företag och konsumenter för att främja förtroende och inspirera till samarbete. Transparens är centralt för vår Trustpilot, som är gratis samt öppen för alla.

FMCA

FMCA är en strategisk design- och e-handelsbyrå med lång erfarenhet av att kombinera design, strategi och utveckling. FMCA jobbar med hela kundresan och vet hur viktigt det är att samtliga delar hänger ihop för att skapa en effektiv och lönsam E-handel.

Unifaun

Unifaun byter namn till nshift. nShift (tidigare unifaun och även memnon) är en molnbaserad frakthanteringsplattform. Genom nShift kan e-handlare koppla sig mot 100-tals olika frakt leverantörer.

UPS

United Parcel Service, Inc. (UPS) är världens största paketdistributionsföretag som varje vardag levererar över 13 miljoner paket till över 200 länder över hela världen med hjälp av sina över 480.000 anställda.

Sharespine

Sharespine - Plattformen med starka kopplingar till handeln. Samla dina kopplingar i Sharespine's integrationsplattform. Den knyter ihop alla flöden mellan Webbutik, Ekonomisystem, Betalningar, Marknadsplatser, Butikskassa, WMS & TA-system.

Walley

Walley är strategisk partner inom betallösningar och erbjuder marknadens mest kompletta lösning för både B2C- och B2B-försäljning. Walleys flexibla lösningar ger handlare i alla typer av branscher kontroll över hela köpresan.

Videoly

Videoly är en tjänst som hittar, samlar och länkar upp produktvideos, vilka sedan kan visas på e-handlares produktsidor eller landningssidor. Genom videoly får e-handlare mer förligt content på sin webbsida och videolys tjänst ser även till att det blir relevant.

Evolution Commerce

Harmoney Retail (Evolution Commerce) ERP är den kompletta lösningen för dig som bedriver handel via fysisk butik, e-handel, klubb eller abonnemang – eller via alla kanaler samtidigt.

Zapier

Zapier är en av världens största integrationsplattformar. Med kopplingen till Zapier kan du koppla ihop din e-handel med över 4000 appar och automatisera stora delar av din verksamhet.