Carismar och Infobaleen i nytt partnerskap – Ska förvandla data till bättre marknadsföring

Plattformsleverantören Carismar utökar sitt partnernätverk och välkomnar nu data science-bolaget Infobaleen in i plattformen. Först ut av Carismars kunder att använda sig av Infobaleens AI-verktyg är Zoovillage.

Prenumerationstjänsten Snoz live på Carismar Commerce

Snoz är prenumerationstjänsten som gör det möjligt för privatpersoner att få hotellkänsla hemma. Med sin nylanserande tjänst levererar de nytvättade och manglade lakan hem till dörren.

HarperCollins Nordic live på Carismar Commerce

HarperCollins Nordic är nu live på e-handelsplattformen Carismar Commerce med sitt varumärke Harlequin. Totalt lanserades fyra nya siter för den danska, svenska, norska och finska marknaden. Med lanseringen flyttade HarperCollins Nordic från Magento till Carismars plattform.

Förlagsjätten HarperCollins Nordic väljer Carismar som nordisk e-handelspartner

HarperCollins Nordic lämnar Magento för Carismars egenutvecklade e-handelsplattform. Carismars primära uppdrag blir att bygga en komplett e-handelslösning för fyra olika marknader. Därefter kommer Carismar ta plats som HarperCollins Nordics e-handelspartner i Norden för att vidareutveckla och framtidssäkra både drift och affär.

2020 - Ett år med Carismar

Ännu ett år har snart passerat på Carismar. Men innan det är dags att välkomna 2021 med öppna armar har jag valt att summera 2020, som både innehöll höga toppar och djupa dalar.

ATV-Huset live på Carismar Commerce

Atvhuset lanserar ny e-handel med skräddarsytt administrationsverktyg. Den nya e-handelslösningen har en unik registreringsnummerbaserad sökfunktion som ingen annan aktör på marknaden erbjuder.

Styrelseproffset Per Sjödell tar plats i Carismars styrelse

Carismar får tillskott i styrelsen och välkomnar Per Sjödell som styrelseledamot. Med Per på plats kommer nu e-handelsleverantören ta sikte på att utveckla och paketera sitt affärserbjudande ytterligare för att skala upp sin affär.

Carismar Commerce får AI-baserat kampanjverktyg

E-handelsbyrån Carismar utvecklar sin e-handelsplattform ytterligare och introducerar nu ett AI-baserat och omvärldsberoende kampanjverktyg. Verktyget är framtaget för att driva försäljning och för att förenkla marknadsföringsarbetet för e-handlare.

Carismar tillsätter ny VD och utvecklar sitt erbjudande för Sveriges retail-aktörer

Carismar suddar ut landsgränserna och satsar på API-first, open-source och paketerade lösningar för Sveriges retail-aktörer.

Carismar i sorg - Urban du saknas oss

Vår kära vän Urban Björkman gick bort under onsdagen den 29:e maj efter en tids sjukdom. Urban var en mycket uppskattad kollega, otroligt duktig utvecklare, utmärkt projektledare, empatisk mentor men framför allt en älskad vän.

Inregos affärsmodell skapar en mer hållbar miljö

För att få djupare insikt i hur mycket tillverkningen av ny elektronik påverkar miljön och varför Inregos affärsmodell blivit så framgångsrik både online och offline så tog vi oss ett snack med Inregos marknadschef Fredrik Nilsson.