Carismar och Infobaleen i nytt partnerskap – Ska förvandla data till bättre marknadsföring

Image - Infobaleen partner

Plattformsleverantören Carismar utökar sitt partnernätverk och välkomnar nu data science-bolaget Infobaleen in i plattformen. Först ut av Carismars kunder att använda sig av Infobaleens AI-verktyg är Zoovillage.

Som ett resultat av samarbetet kan Zoovillage nu få bättre insikter från sina kunders beteenden och enkelt följa sina affärsdrivna nyckeltal. Zoovillage kan nu enkelt agera på insikterna från kunddatan i Infobaleens plattform i direkt datasync med Carismars plattform. Detta genom en mer effektiv beteendebaserad kundsegmentering och personligt anpassat innehåll i marknadsföringen.

“Carismar har en e-handelsplattform med en fin datastruktur som är lätt att använda. Vi ser fram emot att tillsammans hjälpa fler e-handlare att automatiskt analysera sin data för att skapa djupare kundinsikter, som sen kan omvandlas till effektivare marknadsföring och ökad försäljning”, säger Jakob Sjölander, VD på Infobaleen.

”Infobaleen har en fantastisk produkt som kommer underlätta arbetet för flera e-handlare och varumärken. Av våra kunder är Zoovillage först ut, men vi räknar med att det kommer bli betydligt fler på sikt. Ska bli minst sagt spännande att följa detta!”, säger Kristian Arvidsson, VD på Carismar.

Om Infobaleen

Infobaleen skapar bättre resultat och ökad kundlojalitet med AI-driven analys. Med hjälp av maskininlärning hjälper data science plattformen e-handlare att automatiskt analysera transaktionsdata och omvandla den till relevanta nyckeltal, analyser och kundinsikter.

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed