Etablerat styrelseproffs tar plats i Carismars styrelse

ny styrelsemedlem i Carismar

Carismar får tillskott i styrelsen och välkomnar Per Sjödell som styrelseledamot. Med Per på plats kommer nu e-handelsleverantören ta sikte på att utveckla och paketera sitt affärserbjudande ytterligare för att skala upp sin affär.

Per Sjödell är styrelseproffs och har en bakgrund som bla global marknadsdirektör för H&M, marknadschef för ICA, samt Sverige-VD för Gant och Fiskars. Han har även varit styrelseordförande för Lindex, Lyko och Nordic Morning.

Idag är Per verksam som styrelseordförande för Identity Works, Red City PR, Regnbågsfonden och Linneverket Group samt vice ordförande för Posti Group och Project Soar. Han är även styrelseledamot för Spendrups, Swedavia, Abury och nu Carismar.

Carismar har en stor potential och det ska väldigt bli spännande att få vara en del av deras fortsatta tillväxtresa. Jag hoppas kunna tillföra kompetens kring affärsutveckling samt hur man förpackar och tydliggör kunderbjudandet för att kunna skala affären”, säger Per Sjödell.

Kristian Arvidsson VD på Carismar ser positivt på att få in Per Sjödell i styrelsen.

Pers erfarenheter och framgångar inom konfektion, e-handel och change management blir en värdefull resurs i Carismars utveckling. Vi ser fram emot att kunna presentera resultatet av vårt gemensamma arbete för omvärlden snart.

Carismar har under 15 år levererat skräddarsydda lösningar till e-handlare på sin egenutvecklade plattform. E-handelsresan började som delägare av Bubbleroom och utifrån det har ägarna byggt Carismar utan riskkapital. 2019 omsatte Carismar 22,6 miljoner SEK med en vinst på 1,8 miljoner SEK

För ytterligare information kontakta:

Kristian Arvidsson, VD/Co-founder
070-726 65 37
arvidsson@carismar.com

Per Sjödell
072-210 40 22
per.sjodell@gmail.com

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed