Senaste artiklarna

E-handel

B2B - Nå människan bakom yrkestiteln

2020-04-28

Trots att det är 2020 så finns det många företag som säljer till andra företag (B2B)som saknar en strategi för sin digitala närvaro. Företagen som kommit långt med digitaliseringen av sin affärsmodell ligger långt före sina konkurrenter när det kommer till det mesta. Vad är det egentligen som krävs för att en organisation ska kunna digitaliseras, och hur långt måste man ha kommit innan en e-handel kan vara aktuell?

Läs artikel
E-handel

E-handel möjliggör effektivisering av B2B försäljning

2020-04-11

Situationen som vi befinner oss i har lett till att vi tvingas omvärdera både företagsidéer och värdeerbjudande. För de flesta ligger fokus på att hantera kortsiktiga affärer samtidigt som det långsiktiga varumärkesarbetet måste fortgå parallellt. Men med utmaningar kommer även möjligheter och det gäller inte minst för säljstrategier.

Läs artikel
Marknadsföring

Customer Lifecycle Marketing

2019-06-30

Customer Lifecycle Marketing (CLM) utgår ifrån ett 360-graders grepp kring alla interaktioner i kundresan. Målet är att identifiera luckor och skapa supporterande kommunikation och innehåll för att driva mer försäljning och förbättra kundlojaliteten.

Läs artikel