Carismar var på plats när Beauty Bargain bytte lager

Logistikförändringarna som gör att Beauty Bargain kan effektivisera leveranserna, öka lönsamheten och skicka mindre luft.

Läs mer

Välkommen på leverans-After Work

Enligt Postnords senaste e-barometer finns det en stor differens i vad konsumenterna önskar och vad e-handlarna erbjuder när det gäller leverans och dess flexibilitet.

Läs mer

Carismar i sorg - Urban du saknas oss

Vår kära vän __Urban Björkman__ gick bort under onsdagen den 29:e maj efter en tids sjukdom. En mycket uppskattad kollega, otroligt duktig utvecklare, utmärkt projektledare, empatisk mentor men framför allt __en älskad vän__.

Läs mer

Lansering Beauty Bargain

Två nya butiker och en ny e-handel inom loppet av fyra månader. Åhléns nya skönhetskoncept Beauty Bargain är en spännande storsatsning med höga ambitioner och stor potential.

Läs mer

Lansering Örtagubben

Örtagubben grundades 1930 och har sedan länge två anrika butiker i Stockholm. Efter att ha flyttat e-handeln från en SaaS-plattform till WooCommerce halverades omsättningen och företagets digitala existens hotades. Nu tar man hjälp av Carismar för att nå sin fulla potential.

Läs mer

E-barometern 2018

Vi sammanfattar e-barometern 2018 i fyra punkter; Det här tar vi med oss, det här har vi tröttnat på att läsa om, största chocken och det här vill vi se i nästa upplaga av e-barometern.

Läs mer
E-handelsseminarium som ökar försäljningen med AI

Carismar & Nosto bjuder på frukostseminarium

Carismar och Nosto bjuder på ett personligare frukostseminarie full av antodoxianter, energi och kunskap om hur en skräddarsydd köpupplevelse i webshopen kan öka både konvertering och kundlojalitet.

Läs mer
e-handelsplattform

Carismar 2.0

Vi har inte bara tittat på fotbolls-VM och legat på stranden i sommar, eller jo, våra utvecklare har gjort det, men design- & marknadsavdelning däremot har jobbat så att svetten lackat.

Läs mer

En vecka med GDPR

Så var cirka 2 år av spekulationer och förberedelser över och dagen för nya GDPR lagen har nu passerat med exakt en vecka.

Läs mer

Key takeaways från D-Congress 2018

Årets D-Congress gick av stapeln förra veckan i Göteborg och Carismar var självklart på plats. Det fanns gott om intressanta företag som ställde ut och ett hav av intressanta föreläsningar.

Läs mer

Carismar Academy

Carismar Academy - Lär känna vår plattform bättre! En unik möjlighet för alla Carismars kunder att ta del av alla nya funktioner och integrationer och hur de kan hjälpa er!

Läs mer

Release notes

Här hittar du den senaste informationen om ny funktionalitet och prestandad uppdateringar i plattformen.

Läs mer