Carismar och Infobaleen i nytt partnerskap – Ska förvandla data till bättre marknadsföring

Plattformsleverantören Carismar utökar sitt partnernätverk och välkomnar nu data science-bolaget Infobaleen in i plattformen. Först ut av Carismars kunder att använda sig av Infobaleens AI-verktyg är [Zoovillage](https://zoovillage.com/).

Läs mer
Harlequin

HarperCollins Nordic live på Carismar

HarperCollins Nordic är nu live på Carismar med sitt varumärke Harlequin. Totalt lanserades fyra nya siter för den danska, svenska, norska och finska marknaden. Med lanseringen flyttade HarperCollins Nordic från Magento till Carismars SaaS-plattform.

Läs mer
Pelle Pettersson omniarch

Pelle Pettersson på Omniarch om hur du skapar en unik strategi för vardera marknad

Att expandera sin e-handel och öppna nya marknader är ofta svårare än vad en tror. Många saker måste finnas på plats, och en kan inte riktigt förlita sig på att en och samma strategi fungerar på vardera marknad. Men vad ska en göra för att lyckas? Vi lånade [E-handelskonsulten](https://omniarch.se/ "E-handelskonsulten") Pelle Petterson på Omniarch för att lära oss mer.

Läs mer
kristian logo

2020 - Ett år med Carismar

Ännu ett år har snart passerat på Carismar. Men innan det är dags att välkomna 2021 med öppna armar har jag valt att summera 2020, som både innehöll höga toppar och djupa dalar.

Läs mer
leveransredo-med-carsimar

Välkommen på leverans-After Work

Enligt Postnords senaste e-barometer finns det en stor differens i vad konsumenterna önskar och vad e-handlarna erbjuder när det gäller leverans och dess flexibilitet.

Läs mer
Urban Björkaman

Carismar i sorg - Urban du saknas oss

Vår kära vän __Urban Björkman__ gick bort under onsdagen den 29:e maj efter en tids sjukdom. En mycket uppskattad kollega, otroligt duktig utvecklare, utmärkt projektledare, empatisk mentor men framför allt __en älskad vän__.

Läs mer
beauty bargin e-handelsplattform

Lansering Beauty Bargain

Två nya butiker och en ny e-handel inom loppet av fyra månader. Åhléns nya skönhetskoncept Beauty Bargain är en spännande storsatsning med höga ambitioner och stor potential.

Läs mer
Artikelbild Örtagubben

Lansering Örtagubben

Örtagubben grundades 1930 och har sedan länge två anrika butiker i Stockholm. Efter att ha flyttat e-handeln från en SaaS-plattform till WooCommerce halverades omsättningen och företagets digitala existens hotades. Nu tar man hjälp av Carismar för att nå sin fulla potential.

Läs mer
tot

E-barometern 2018

Vi sammanfattar e-barometern 2018 i fyra punkter; Det här tar vi med oss, det här har vi tröttnat på att läsa om, största chocken och det här vill vi se i nästa upplaga av e-barometern.

Läs mer
dcongress1

Key takeaways från D-Congress 2018

Årets D-Congress gick av stapeln förra veckan i Göteborg och Carismar var självklart på plats. Det fanns gott om intressanta företag som ställde ut och ett hav av intressanta föreläsningar.

Läs mer
carismar-academy

Carismar Academy

Carismar Academy - Lär känna vår plattform bättre! En unik möjlighet för alla Carismars kunder att ta del av alla nya funktioner och integrationer och hur de kan hjälpa er!

Läs mer

Release notes

Här hittar du den senaste informationen om ny funktionalitet och prestandad uppdateringar i plattformen.

Läs mer