Carismar och Sitoo lanserar skönhetskonceptet Beauty Bargain med Åhléns

Åhléns nya dotterbolag Beauty Bargain storsatsar på ett nytt skönhetskoncept online och offline. Med en högklassig e-handel och ett kommande butiksnät ska Beauty Bargain ge hela Sverige möjligheten att köpa prisvärda produkter för skönhet och välbefinnande.

Läs mer

E-barometern 2018

Vi sammanfattar e-barometern 2018 i fyra punkter; Det här tar vi med oss, det här har vi tröttnat på att läsa om, största chocken och det här vill vi se i nästa upplaga av e-barometern.

Läs mer
E-handelsseminarium som ökar försäljningen med AI

Carismar & Nosto bjuder på frukostseminarium

Carismar och Nosto bjuder på ett personligare frukostseminarie full av antodoxianter, energi och kunskap om hur en skräddarsydd köpupplevelse i webshopen kan öka både konvertering och kundlojalitet.

Läs mer
e-handelsplattform

Carismar 2.0

Vi har inte bara tittat på fotbolls-VM och legat på stranden i sommar, eller jo, våra utvecklare har gjort det, men design- & marknadsavdelning däremot har jobbat så att svetten lackat.

Läs mer

En vecka med GDPR

Så var cirka 2 år av spekulationer och förberedelser över och dagen för nya GDPR lagen har nu passerat med exakt en vecka.

Läs mer

Key takeaways från D-Congress 2018

Årets D-Congress gick av stapeln förra veckan i Göteborg och Carismar var självklart på plats. Det fanns gott om intressanta företag som ställde ut och ett hav av intressanta föreläsningar.

Läs mer

Carismar Academy

Carismar Academy - Lär känna vår plattform bättre! En unik möjlighet för alla Carismars kunder att ta del av alla nya funktioner och integrationer och hur de kan hjälpa er!

Läs mer