Carismar ger supererbjudande till företagare som påverkats negativt av Covid-19

håll sverige igång e-handel

Carismar deltar i initiativet "Håll Sverige igång" för att stötta företag som påverkats negativt av Corona. Erbjudandet gäller på valfri e-handelslösning.

Många företag med stor fysisk exponering och även vissa branscher inom e-handeln har fått känna av de negativa effekterna Corona.

Carismar som ägs och drivs av fem entreprenörer har stor sympati för andra företagare som har det svårt med försäljningen och likviditeten.

För att minska de ekonomiska trösklarna som finns med att antingen starta upp en e-handel eller byta e-handelsplattform har man valt att delta i initiativet "Håll Sverige igång".

Varför har ni valt att delta i kampanjen?

Jag kan med handen på hjärtat säga att det som driver oss som företag är att hjälpa andra människor, säger John Larzon, affärsutvecklare på Carismar.

Vi vet att många företag tvingats att ompröva och förnya sina affärsmodeller för att överleva. Och då kan man behöva en e-handelskompis som hjälper till att digitalisera företaget.

Vilka utmaningar skapar Covid-19?

Eftersom erbjudandet och tekniken idag är så starkt sammankopplade så innebär förändringar i affärsmodellen ofta att man behöver göra tekniska investeringar, menar John.

Vi vill minska den ekonomiska påverkan av de tekniska investeringar som man behöver göra för att agera på de utmaningar och möjligheter som varumärket står inför.

håll sverige igång e-handelsplattform

Hur ser ert erbjudande ut?

Vi har vi valt att erbjuda 50 % rabatt på valfri e-handelslösning och dessutom räntefri delbetalning året ut på uppsättningskostnaden.

Kan alla ta del av erbjudandet?

Alla är givetvis välkomna att ansöka men om man inte kan uppvisa att försäljning påverkats negativt av Corona utan bara vill ta del av ett väldigt generöst erbjudande så kommer vi fortfarande att erbjuda vår tjänster men till ordinarie priser, hälsar John.

Här kan företagare/entreprenörer som påverkats negativ ansöka om erbjudandet

Följ oss på linkedin och få alla nyheter till din feed